Muzeul Animat. Atelier de benzi desenate 7 – 14 ani la Palatul Suțu

11:00 - 12:30
Sâmbătă 28 Octombrie 2023
București

Muzeul Municipiului București îi invită pe cei mici să participe, alături de părinți, la un nou atelier din seria #MuzeulAnimat, alături de autorul de benzi desenate Mihai I. Grăjdeanu.

Muzeul Municipiului București le oferă copiilor o sală specială la Palatul Suțu. Și, pentru că locul va fi plin de energie și bucurie, sala respectivă nu se putea numi decât Muzeul Animat. MMB va inaugura această sală sâmbătă, 28 octombrie 2023, ora 11.00, spațiul interactiv fiind pregătit să-și întâmpine micii oaspeți, care sunt invitați să participe în număr cât mai mare.

Cu ocazia deschiderii va avea loc un atelier de benzi desenate alături de Mihai I. Grăjdeanu, precum și lansarea unei mici expoziții BD.

Sala Muzeul Animat este concepută ca un spațiu unde imaginația copiilor prinde viață și explorarea muzeului devine o aventură fascinantă. Muzeul Animat este un spațiu interactiv dedicat copiilor, în care se îmbină arta și creativitatea. Aici Muzeul Municipiului București va găzdui periodic ateliere interactive de educație muzeală, oferind copiilor oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile artistice și de a experimenta bucuria creativității fără limite.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm la Muzeul Animat și îi invităm pe copii într-o nouă aventură în lumea minunată a benzilor desenate!

Vârsta: 7+

Intrarea la eveniment este liberă, iar participarea la atelier este gratuită.

Înscrierea la atelier se face printr-un email la adresa [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Octombrie 2023

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL