Muzeul vibreaza, program pentru familii cu copii de 2-8 ani

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 13 Decembrie 2014
București

 

Activitati pentru copii si parinti. Muzica si miscare, instrumente muzicale – timp de calitate petrecut impreuna in familie

Dupa succesul avut de programul Muză. Muzică. Muzeu, vă propunem un nou program, mai activ, mai vesel mai creativ: Muzeul vibrează. Cum acest loc deosebit are încă atât de multe poveşti fermecătoare, începând cu 13 septembrie, vă aşteptăm în vibrantul spaţiu al muzeului pentru un program de educație prin muzică și mișcare creativă, organizat de echipa de educatori Da’ De Ce împreună cu muzicieni.

Photo by Roxana & Daniel Susca www.roxanadanisusca.ro

Activităţile propuse sunt potrivite pentru întreaga familie, astfel copiii şi părinţii se vor juca creativ prin mișcare, se vor familiariza cu obiectele de patrimoniu din cadrul muzeului ce amintesc de copilăria compozitorului, prin intermediul muzicii şi mișcării creative vor afla despre viața şi opera acestuia, vor învăţa cum îşi pot face propriile lor instrumente muzicale sau ce fel de sunete scot acestea. Programul este susținut de un educator de muzeu și un muzician (pianist sau flautist) și conține jocuri amuzante care îi familiarizează pe copii cu diferite timbruri ale sunetelor, cu instrumente și familiile lor și cu modul de funcționare a orchestrei.
 

Programul activitatilor pentru copii:
 

Programările sunt absolut necesare şi se fac numai în săptămâna programului (începând cu ziua de luni, ora 10.00) la emailul: [email protected] (confirmarea înscrierii se va face printr-un email al organizatorilor și este necesară precizarea datei, numele şi vârsta copilului). Înregistrările se fac individual de către fiecare familie în parte.

Sambata 29 noiembrie ora 10, 2-3 ani

Sambata 13 Decembrie ora 10, 2-3 ani

 

Taxă de participare:
o 60 lei/familie formată din doi membri (părinte și copil),
o 80 lei/familie formată din trei membri,
o 90 lei/ familie formată din patru membri etc.
Există două modalități de plată:

Plata pe loc, înainte de începerea programului.

SAU

Plata prin transfer bancar:
Achitarea taxei de participare se face la maxim două zile după emailul de confirmare a înscrierii pe lista de participanți sau cel târziu vineri, în contul RO48 INGB 0000 9999 0260 3721 (cu precizarea contribuție Muzeul vibrează). Dacă nu se mai poate onora participarea, returnarea taxei se face numai dacă retragerea este anunțată cu cel puțin 24 de ore înainte de desfășurarea programului, sumă din care se va scădea comisionul bancar.

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 13 Decembrie 2014

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Muzeul Naţional “George Enescu”

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Calea Victoriei, nr. 141

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL