Muzica pentru Copii în Filmul Românesc | Concert vocal-simfonic cu corul de copii și tineret „Symbol-Jean Lupu” la Opera Cluj-Napoca

MUZICA PENTRU COPII ÎN FILMUL ROMÂNESC – Turneu național | Corul de copii și tineret „Symbol-Jean Lupu” al Patriarhiei Române
DISTRIBUȚIE

Dirijor: Adrian Morar
Scenografie: Magdy Hawash
Dirijor cor: Luminiţa Guţanu Stoian

Soliste cor: Maria Cazacu, Serghie Ana-Maria, Filoteea Chiriac

Corul de copii și tineret „Symbol-Jean Lupu” al Patriarhiei Române
Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

DESCRIERE

Categorie spectacol: concert vocal-simfonic

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Publicul se va bucura de un program unic prin concept şi extrem de atractiv prin orchestraţiile realizate special de maestrul Eugen Dan Drăgoi, la partitura Mama, şi maestrul Ioan Dobrinescu, la partitura Veronica.

Proiectul este unic pe plan national si international, cu o idee si un concept ce îi aparțin dirijoarei Luminița Guțanu Stoian. Spectacolul va cuprinde proiecții realizate de Media Team, coordonator Alexandra Moza.

Prin acest concert, se dorește a readuce în faţa spectatorului muzica românească de film dedicată copiilor şi a deschide apetitul tinerelor generaţii pentru muzica românească, iar pentru celelalte categorii de vârstă evadarea în copilărie şi savurarea muzicii de calitate.

Spectacolul va aduce bucuria reconectării la emoția filmului românesc, prin intermediul artei unor virtuozi ai genului, fiind adresate publicului de toate vârstele.

Spectacolul nu are o pauză și se încheie în jurul orei 20:10.

Vârsta recomandată: 5 +

📍 Opera Nationala Romana Cluj-Napoca

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/757369532664795

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 31 Mai 2023

Program:
De la 18:30

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL