Muzicanții din Bremen. Spectacol +4 ani la Teatrul Arlechino Brasov

Teatrul Arlechino ne invită la o nouă reprezentație  Muzicanții din Bremen, un spectacol vesel, colorat, dedicat întregii familii.

„Muzicanții din Bremen” este o punere în scenă a poveștii Fraților GRIMM într-un scenariu original, unde păpușile prind viață într-un spectacol vesel și distractiv. Spectacolul vorbește despre prietenia celor patru animale: un măgar, un câine, o pisică, un cocoș – animale foarte diferite și totuși prietene.

Mesajul transmis celor mici și celor mari este unul puternic, despre cum să înveți să îndrăznești să visezi, apoi cum să pornești pentru ați realiza visurile. Iar dacă pe acest drum, în realizarea visurilor tale, se ivește ocazia să alegi între două lucruri… cum să faci alegerea corectă ca să reușești în viață.

Acest spectacol este recomandat publicului de toate vârstele, iar prin dăruirea și talentul actorilor Teatrului Arlechino, miracolul se întâmplă, păpușile prind viață într-un spectacol vesel și distractiv.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 4+.

Intrarea pentru cele două reprezentații se va face cu achiziționare prealabilă de bilete gratuite cu locuri pe scaune, ÎN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Biletele se pot achiziționa EXCLUSIV de la casieria teatrului, începând de miercuri și joi între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.
Vă așteptăm!

Regia și scenariul: Eva labadi Megyes

Scenografia și păpușile: Dió Zoltán

Muzica: Fehérváry Lilla

Distribuția: Alexandru Dobrescu, Anca Badea, Erika Mihaly, Cecilia Negru, Adrian Iuga, Dan Zorilă

Durata spectacolului: 45 minute

Public țintă: 4+

Data premierei: 03.07.2022

TOATE EVENIMENTELE

📍 Teatrul Arlechino, Brașov Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://teatrularlechino.ro/program/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 06 Iulie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
Brasov

Detalii Locație

Teatrul Arlechino Brașov

Județ:
Brașov

Oraș:
Brașov

Adresa:
Strada Apollonia Hirscher, 10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL