Noi Module de Ateliere de Robotică și Programare CoderZ

Sâmbătă 18 Martie 2023
București

Știm cu toții cât de importantă este joaca în educația copiilor. Atunci când se joacă, mintea lor este mult mai deschisă să rețină informații noi. În același timp, pot asocia procesul de învățare cu o experiență practică și distractivă. Atunci când învăţarea se face prin observare directă sau exerciţii practice, procesul devine nu doar mai uşor, dar şi distractiv.

Combinând cele mai mari pasiuni ale copiilor, piesele LEGO® şi jocurile pe calculator, atelierele EduBricks îi introduc în tainele programării şi roboticii prin activităţi educative, inedite şi distractive.

Cursurile sunt concepute pe categorii de vârstă specifice, astfel încât să ajute copiii să devină pregătiți pentru cerințele tehnologice tot mai ridicate ale viitorului, prin:

 • dezvoltarea cunoştinţelor şi noţiunilor de programare
 • aprecierea pentru tehnologie şi înţelegerea inteligenţei artificiale
 • dezvoltarea gândirii logice şi a gândirii computaţionale
 • dezvoltarea unor abilităţi de viaţă esenţiale, cum ar fi munca în echipă, creativitatea, time management

ATELIERE DE INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO®

START 18 MARTIE | 6-7 ANI

Atelierele WEDO® încurajează învăţarea prin joacă prin construirea de modele LEGO® distractive cu motoare şi senzori.

Acestea sunt apoi conectate la calculator pentru a le programa diferite comportamente, folosind un limbaj de programare vizual, de tipul drag and drop. Modelul va efectua comportamentele programate, spre bucuria şi veselia copiilor. Copiii au ocazia să înţeleagă cum funcţionează roboţii şi cum putem influenţa comportamentul lor prin programele create. Dezvoltă gândirea logică, creativitatea, atenţia la detalii, îndemânarea, dorinţa de a experimenta lucruri noi. Se recomandă copiilor de 6 – 7 ani.


 RECOMANDARE


Copiii au nevoie să acumuleze cunoştinţe noi și pot fi introduși în tainele tehnologiei prin activități educative distractive, care să încurajeze învățarea experiențială.

Cursul conţine în total 8 ateliere, cu durata de 90 minute fiecare.

 • Data de începere: sâmbătă, 18 martie, ora 10:30 – 12:00
 • Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
 • Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
 • Locaţia: Sos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM!

ATELIERE DE INTRODUCERE ÎN ROBOTICĂ WEDO 2.0®

START 18 MARTIE | 7-9 ANI

Atelierele WEDO 2.0® oferă oportunitatea de a introduce şi aprofunda elementele de programare în rândul copiilor de 7 – 9 ani. Încurajează învăţarea prin joacă prin construirea de modele LEGO® mai complexe, cu motoare şi senzori. Acestea sunt apoi programate cu ajutorul soft-ului interactiv să execute diverse mişcări şi sarcini, iar hub-ul inteligent pe care se descarcă programale prin Bluetooth face ca modelul să se mişte complet independent.

Copiii sunt motivaţi să rezolve provocări ştiinţifice din viaţa reală prin însuşirea unor noţiuni de inginerie, ştiinţă, tehnologie şi în acelaşi timp să însuşească noţiuni de programare prin experiente practice. Ei au nevoie să acumuleze cunoştinţe noi și pot fi introduși în tainele tehnologiei prin activități educative distractive, care să încurajeze învățarea experiențială.

 • Data de începere: sâmbătă, 18 martie ora 12:30 – 14:00
 • Număr maxim de 10 copii in grupă, copiii vor lucra individual
 • Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
 • Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

Notă: pentru aceste cursuri oferim a 9-a şedinţă gratuită pentru copiii care vor lipsi pe parcursul celor 8 şedinţe programate.
În data de 08 aprilie, respectiv 15 aprilie nu ţinem atelierele datorită vacanței de primăvară și Sărbătorilor Pascale.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM!

CURSUL DE PROGRAMARE ŞI ROBOTICĂ VIRTUALĂ CODERZ®

Cu ajutorul platformei de programare CoderZ® îi invaţăm pe copii să devină programatori calificaţi prin inţelegerea principiilor de programare, de la nivel de începători până la avansaţi prin programarea roboţilor virtuali, printr-o abordare multidisciplinară: programare, robotică, STEM.

Deoarece programarea poate fi gamificată, copiii de la vârste fragede pot începe să învețe cum să scrie coduri folosind interfețe de codare vizuale. Copiii vor învăța despre roboţi, navigare, senzori și unităţi inteligente, în timp ce vor fi introduși în componente de programare precum comenzi, variabile, logică condițională, bucle, blocuri inteligente și multe altele pe categorii de vârste specifice.

De ce CoderZ®:

 • concept internaţional inovativ de educaţie tehnologică pentru copii, câştigătoare a
 • numeroase premii internaţionale în domeniul educaţiei STEM
 • o metodă simplă, interactivă si distractivă de a însuşi noţiunile de programare prin misiuni gamificate şi simulări cu roboţi 3D
 • abordare interdisciplinară: programare, robotică, STEM.
 • limbaj de programare tip block, uşor de reţinut înţelegerea modului de funcţionare al roboţilor si al inteligenţei artificiale
 • incluzivă, încurajează participarea fetelor la activităţile STEM, deschizându-le noi perspective de carieră
 • feedback imediat si evaluare individuală
 • dezvoltă abilităţi esenţiale secolului în care trăim (gândire critică, rezolvarea creativă a problemelor, time management, colaborare)
 • acces permanent la platforma de programare online CoderZ® pe perioada cursului

Cursurile constau in 3 module a câte 8 şedinţe de 90 minute fiecare.

CURSUL CODERZ® ADVENTURE

START 18 MARTIE | 7-8 ANI

Este un curs distractiv de a învăţa programarea care îi introduce pe elevi în lumea fascinantă a roboticii, programării si STEM printr-o călătorie și aventuri interesante în lumea CoderZ. Copiii vor continua aventura în lumea virtuală a roboțelului Spike, vor învăța despre noi comenzi de programare, în timp ce vor exersa cunoştinţe de matematica de bază, geometrie și multe altele.

Cursul CoderZ Adventure îi ajuta pe elevi să însuşească elementele de bază ale codificării și roboticii, precum şi cunoştinţe STEM printr-o abordare interdisciplinară.

Recomandat copiilor de 7-8 ani.

 • Data de începere: sâmbătă, 18 martie ora 10:30 – 12:00
 • Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
 • Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

CURSUL CODERZ® CODE FARM

START 18 MARTIE | 8-9 ANI

Este un curs distractiv de a învăţa programarea care îi introduce pe elevi în lumea fascinantă a roboticii, programării şi a noţiunilor STEM printr-o călătorie și aventuri interesante în lumea CoderZ.

Copii vor continua misiunile virtuale cu robotul Mindstorm EV3, vor învăţa să programeze și să folosească noi senzori și comenzi de programare, în timp ce vor folosi cunoștințele acumulate și pentru a explora latura creativă a programării. Prin acest curs elevii învăță cum să programeze roboți virtuali 3D cu input şi output, prin simulări prin experienţe din viaţa reală și misiuni gamificate, într-un mod distratctiv, inedit şi interactiv.

Recomandat copiilor de 8-9 ani

 • Data de începere: sâmbătă, 18 martie ora 12:30 – 14:00
 • Preţ modul – 650 lei/copil (8 şedinţe)
 • Locaţia: Şos. Kiseleff nr. 49 (în apropiere de Arcul de Triumf)

Notă: pentru aceste cursuri oferim a 9-a şedinţă gratuită pentru copiii care vor lipsi pe parcursul celor 8 şedinţe programate.
În data de 08 aprilie, respectiv 15 aprilie nu ţinem atelierele datorită vacanței de primăvară și Sărbătorilor Pascale.

ÎNSCRIEŢI-VĂ ACUM!

ateliere edubricks wedo 2.0 Ateliere de Robotica LEGO Cursuri de Programare si Robotica Virtuala EduBricks 2391dc89-dedb-bb1c-ab55-1755d1bb7903

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 18 Martie 2023

Program:
Toata ziua

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL