Oblio (The Point 1971) – film muzical desene animate

VIDEO. O poveste animată deosebita, despre o imparatie neobisnuita in care mai totul este ascutit si toata lumea are capul tuguiat. Cu exceptia lui Oblio.

  • Narator: Ringo Starr
  • Gen: Animatie, Familie
  • Muzica: Compusa si interpretata de Harry Nilsson

Oblio este un baietel diferit. El are capul rotund. Si cu toate ca are capul rotund, Oblio are are multi prieteni cu capul tuguiat.

Vezi filmul Oblio (The Point 1971) – film muzical desene animate

Un conte rau, gelos ca Oblio este mai popular decat fiul sau, decreteaza ca neavand capul ascutit Oblio trebuie sa fie proscris. Impreuna cu cainele sau credincios Arrow, Oblio este exilat in Padurea Fara Rost (The Pointless Forest). Acolo Oblio porneste intr-o aventura extraordinara in care se intalneste cu mai multe personaje fantastice: un barbat cu 3 capete, albine gigant, un copac care vinde frunze si o piatra amuzanta.Din aventurile sale Oblio invata ca nu este deloc necesar sa aiba capul tuguiat pentru a avea un rost in viata. Lucru care de fapt suna mult mai bine in engleza: “you don’t have to be pointed to have a point in life” ☺.Sau cum scriu ce de la imdb: “Oblio believes that having no point in the fantastical kingdom of pointed heads and things, still has a point”.

Si sa nu uitam varianta autorului fabulei dupa care a fost facut si filmul, Harry Nilsson: „Everything has a point, and if it doesn’t, then there’s a point to it”.

Asculta si melodia pe care Harry Nilsson a compus-o ca si tema pentru The Point:

Oblio le ofera copiilor o lectie pretioasa: ii invata sa isi pretuiasca unicitatea si sa se bucure de ea alaturi de prieteni, chiar daca acestia sunt diferiti.

S-ar putea sa-ti placa si coloana sonora a filmului Oblio (The Point 1971):

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU