Ora de joaca senzoriala – Tema Puiuti si iepurasi de Paste

Joaca senzoriala reprezinta un mod extraordinar de stimulare a mintii copiilor la un nivel profund, ceea ce pe termen lung creeaza mai multe legaturi neuronale respectiv o inteligenta mai ridicata.

Astfel ca va propunem o sesiune de joaca adevarata, in care sa exploram impreuna texturi, culori, mirosuri, sa ne jucam cu manutele descoperind magia lumii ce ne inconjoara.

Fiecare sedinta contine 3 activitati senzoriale pe care micii curiosi sunt invitati sa le descopere prin joc liber si explorare, bine-nteles avand la dispozitie materiale pregatite special pentru aceste activitati.
Ele sunt gandite astfel incat sa activeze toate simturile si sa ajute copiii la dezvoltarea aparatului motor precum si a deprinderilor specifice varstei.

Activitatile se desfasoara impreuna cu un insotitor, pentru ca micutii se simt confortabil in general langa cineva familiar. De asemenea, va recomandam sa aveti un rand de haine de schimb pentru ca unele activitati sunt mai murdaricioase.
Nu avem limita inferioara de varsta insa pentru a putea participa in siguranta la activitatile pregatite, copiii trebuie a fi trecut de perioada in care totul se baga in gura.

Pretul este de 40 ron/ copil/ 1 sedinta sau 140 ron/abonament 4 sedinte platit in avans.

Inscrierile se fac pe mail la adresa [email protected] sau la telefon 0755 999 109.

https://web.facebook.com/events/155382541813287/

Detalii Eveniment

Data:
Joi 05 Aprilie 2018

Program:
10:30 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL