Ora de mentorat

00:00:00 - 00:00:00
Luni 18 August 2014

Membrii unei familii se aseamănă cu membrii unei echipe sportive, sau ai unei echipe dintr-o multinațională. Când copiii sunt mici, liderii ar trebui să fie părinții. Ei ar trebui să fie cei care arată în direcția obiectivelor și ghidează calea până la atingerea lor. În echipă, ultimii intrați nu sunt scutiți de responsabilități. În familie, ultimii intrați sunt cei mai răsfățați din ”echipă” :) INTRO

În realitate, comparația cu o echipă clasică este cât se poate de corectă: la intrarea de noi membri în echipă, avem mai multe obiective de grup: să includem membrii noi în echipă și să ne obișnuim să-i includem în activitățile zilnice, să petrecem timp pentru a-i învăța lucruri importante pentru ei și, odată ce se obișnuiesc cu noi și capătă puțină independență, să-i responsabilizăm cu noi sarcini. Uneori apar gelozii între membrii echipei, sau momente în care liderul de grup face sarcinile noului intrat, pentru că acestuia din urmă îi ia mai mult timp. Sună cunoscut? Cam asta se întâmplă și când apar copii în familie! Și uneori le facem sarcinile ca să îi menajăm sau pur și simplu pentru că nouă ne ia mai puțin timp să-i facem ordine în cameră decât i-ar lua lui!

Responsabilizarea copiilor încă de la o vârstă fragedă poate fi un beneficiu în dezvoltarea lor, dacă este făcută treptat și corect. Învață să lucrezi eficient cu copilul tău, în familie și în afara ei, într-un mediu personalizat pe nevoile tale și ale familiei tale.

Ora de mentorat este o oră dedicată special familiei tale și se bazează pe ritmul și activitățile familiei tale. Tu, partenerul/a ta și copilul sau copiii voștri veți învăța să lucrați împreună și veți primi mentorat pentru etapele următoare ale dezvoltării voastre ca echipă dar și pentru îndeplinirea obiectivelor pe care le-ai setat pentru viitorul familiei tale!

Orele de mentorat se desfășoară între membrii unei singure familii și trainer și se pot organiza la sediul Mr. Mentorus (Zona Drumul Sarii, sector 6, Bucuresti) dar și la sediul echipei tale, adică acasă!

Trainer:

CPN_4568

Crina GRIGORE, Sociolog și Trainer copii

”Aud tot mai des părinți care <<nu se mai înțeleg cu copiii lor>> sau au copii <<prea răsfățați>>. În fond, problema nu este la copii, ci la tot procesul de parenting pe care îl desfășurăm cu copiii noștri. Răsfățul sau comportamentul ofensiv/defensiv al copiilor vine din diverse întâmplări care nu au fost manageriate corect în familie. Dezvoltarea personală corectă trebuie să înceapă acasă, iar educația primită acolo trebuie să-i pregătească pe micuți pentru viață. Iar părinții care înțeleg asta au copii fericiți!”

Cost: 50 lei*/sedință de 1 oră

*consultă trainerul pentru a stabili împreună câte ore pe săptămână este indicat să lucrați împreună

*la 4 sedințe de mentoring, a 5a este gratuită
Pentru programări, contactează trainerul:

e-mail: [email protected]

telefon: 40 729 24 06 11

 

Detalii Eveniment

Data:
Luni 18 August 2014

Program:
00:00:00 - 00:00:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL