Palkó și Panna. Spectacol +3 ani în limba maghiară la Teatrul Puck – Cluj

11:00
Sâmbătă 16 Martie 2024
Cluj-Napoca

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 11.00 va avea loc o noua reprezentație a spectacolului „Palkó és Panna”/ „Palkó și Panna”, în regia Laurei Pünkösti.

În centrul atenției spectacolului se află doi copii: Palkó și Panna. Palkó este un băiețel blond, cu părul zburlit, iar Panna este o floare născută din stele, o ființă care a fost cândva o stea cu marea dorință de a ajunge pe Pământ. Cu ajutorul vântului, reușește să-și îndeplinească visul. Ea ajunge în grădina lui Palkó, iar cei doi copii se împrietenesc și se joacă împreună.

De-a lungul acțiunii, publicul va urmări o zi din viața lor. Pe parcursul spectacolului – dedicat micuților cu vârsta de grădiniță – cei doi poartă pe aripile vântului fantezia spectatorilor, demonstrând că poveștile cu regi nu și-au pierdut magia.

În distribuție: Patka Ildikó, Bondar Tibor și Kötő Áron. Regia este semnată de Pünkösti Laura, asistent regie este Giriti Réka, scenariul original (după povești scrise de Patka Ildikó) este realizat de Szakács Kincső, scenografia de Elena Ilaș, muzica de Kötő Áron, sonorizarea de Cebrat Szilárd, luminile de Almási Attila, mânuitori decor sunt Balog Ferencz și Domokos Előd, iar regia tehnică este realizată de Kovács Ferenc.

Spectacolul este prezentat în limba maghiară, iar vârsta minimă recomandată este de trei ani.

📍Teatrul Puck

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: teatrulpuck.ro/program/

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 16 Martie 2024

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Detalii Locație

Teatrul de Păpuși Puck | Cluj-Napoca

Județ:
Cluj County

Oraș:
Cluj-Napoca

Adresa:
str. I.C. Brătianu nr. 23

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL