Pantalone in Luna, la Teatrul Ion Creangă – Premiera – Copii +5 ani

Spectacol găzduit de Teatrul Excelsior si Teatrul Metropolis

Gondola spațială a Teatrului Ion Creangă este pregătită pentru o nouă aventură prin lumea farselor și poveștilor hazlii. Tinerii spectatori – navigatori temerari cu vârsta peste 5 ani – sunt invitați sa vizioneze spectacolul „Pantalone în lună”, cea mai recentă producție a Teatrului Ion Creangă.

Pus în scenă după o idee de Cyrano de Bergerac, spectacolul spune povestea lui Senior Pantalone, un bătrân zgârcit și înfumurat care este păcălit de Arlechino, servitorul său veșnic vesel și întotdeauna flămând. Amăgit de promisiunea că în lună tot ceea ce nu-i place se întâmplă întocmai pe dos, Pantalone pornește într-o scurtă și nemaipomenită călătorie imaginară – ajungând într-o lume care, deși seamănă izbitor cu Veneția sa, este întoarsă cu susul în jos: bătrânii întineresc, maimuțele devin împărați, iar foamea cea mai aprigă poate fi potolită cu un miros delicios.

Dacă râsul învinge moravurile, atunci giumbușlucurile, acrobațiile și veselia contagioasă ale lui „Pantalone în lună” au șanse să schimbe lumea. Regizorul Mihai Alexandru Ion creează un spectacol energic, cu personaje și gaguri desprinse din commedia dell’arte, iar decorul venețian este surprinzător de muzical, grație scenografei Andreea-Diana Nistor și muzicianului Cătălin Rulea. Din distribuție fac parte: Adela Bengescu (Colombina), Tudor Morar (Pantalone), Florin Crăciun (Arlechino), Oana Bănuță (Dottore), Nicoleta Rusu (Dottorelo), Vera Linguraru (Dottorino), Cristian Crețu (Spadento), Alexandru Ștefănescu (Lelio) și Andreea Gaica (Izabela).

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

Următoarele reprezentații sunt programate astfel:

11 mai 2018, 10:00 – la Teatrul Metropolis 
12 mai 2018, 18:00 – la Teatrul Metropolis 
13 mai 2018, 11:00 – la Teatrul Metropolis 
29 mai 2018, 10:00 – la Teatrul Excelsior 
29 mai 2018, 18:00 – la Teatrul Excelsior 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 28 Aprilie 2018

Program:
11:00 - 19:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Excelsior

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Academiei nr 28

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL