Papagalul care iși dorea să fie altcineva. Atelier pentru copii de 3-5 ani şi părinţi

3-5 ani
11:00 - 12:30
Duminică 21 Iunie 2020
București

A fost odată un papagal vesel şi jucăuş care cânta întruna şi îi plăcea tare mult să fie în centrul atenţiei dar într-o zi dându-se pe leagănul din colivia lui s-a gândit ce interesant ar fi să fie altcineva şi prin magie chiar aşa s-a întâmplat. În scurt timp însă şi-a dat seama că cei din familia lui şi prietenii îl plac şi îl iubesc pentru felul lui unic de a fi şi oricât de tentant ar fi să se dea drept altcineva, de fapt nu îi place şi nu se simte bine fiind altcineva.
Împreuna vom asculta povestea lui şi ce i se intâmplă atunci când se poartă ca şi cum ar fi altcineva.

Acest atelier se adresează copiilor cu vârsta de 3-5 ani şi părinţilor lor. Povestea durează aproximativ 40 de minute iar apoi vor urma discuţii individuale cu fiecare familie. La sfârşitul atelierului fiecare copil va pleca acasă cu o marionetă papagal care imi doresc sa ii reaminteasca ca el este o persoana minunata si nu e nevoie sa se poarte ca si cum ar fi altcineva.

Din dorinţa de a lucra cu fiecare familie în parte, numărul de locuri este limitat: aşteptăm maxim 10 copii însoţiţi de unul sau de ambii părinţi, costul este de 120 de lei pentru fiecare copil, fraţii având o reducere de 50%. Pentru a vă înscrie la atelier vă rog să trimiteţi pe mail ([email protected]) confirmarea plăţii în contul cu numărul RO80INGB0000999909037931, beneficiar Antoneanu Cristina Cabinet Individual de Psihologie, până cel târziu joi 12.03 ora 18. Mentionaţi vă rog numele şi CNP- ul, necesare emiterii facturii pe care o veţi primi la sfârşitul atelierului.

În cazul în care apare o situaţie neprevăzută, copilul are simptomele unei boli contagioase şi nu puteţi ajunge vă rog să anuntaţi prin SMS la numarul 072 405 0104 cu cel puţin o oră înaintea începerii atelierului. În acest caz contravaloarea participării la atelier va fi returnată în maxim 7 zile lucrătoare în cont sau puteţi opta pentru înscrierea automată la un alt atelier.

Menţionez că pe durata desfăşurării atelierului copiii sunt în responsabilitatea adulţilor care îi însoţesc.

Unde? Lill’put, Strada Sarafinesti 29, Bucuresti

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 21 Iunie 2020

Program:
11:00 - 12:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL