Parada Micilor Biciclisti – West Side Kids Race in Drumul Taberei

Joi 01 Iunie 2023
București

De 1 iunie, în Drumul Taberei oprim mașinile și ne urcăm pe biciclete. Cu familia în pluton, pedalăm și ne distrăm în cartierul de vest! Intra și tu în cea mai frumoasă poveste pentru copii: West Side Story, powered by București FM un eveniment organizat de Go4fun, Road Grand Tour și Primăria sectorului 6.

INSCRIERI: https://racetime.ro/events/78/register

Pe 1 iunie centrul distracției e în cartierul de vest! Sărbătorim într-o zi cât alții în trei :

• Ziua internațională a copilului (1 Iunie)
• Ziua mondială a bicicletei (3 Iunie)
• Ziua mondială a mediului (5 Iunie)

și lansăm o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă.

Unde? Pe Bulevardul Drumul Taberei între 9 și 6 după amiaza te așteptăm la Parada Micilor Bicicliști ediția a 8-a, West Side Kids Race și la amfiteatrul din parc unde vei avea parte de spectacole, muzica și dans.


 RECOMANDARE


PARADA MICILOR BICILIȘTI WEST SIDE

În prima partea a zilei copiii sunt invitați de Go4Fun să parcurgă probele și jocurile pregătite special pentru ei pe carosabilul Bulevardului Drumul Taberei, în ordinea în care doresc, de câte ori doresc, fără a fi un concurs, ci doar o plimbare relaxată pe biciclete alături de prieteni bicicliști.

Vor fi pregătite probe de abilități adaptate fiecărei categorii de vârstă:

Plimbări în pluton cu respectarea regulilor de deplasare în grup ale bicicliștilor
Pedalare printre jaloane cu respectarea indicatoarelor de circulație
Jocuri pe bicicleta
Zona de relaxare creativa și în siguranță, cu însușirea prin joc a regulilor de circulație specifice bicicliștilor

WEST SIDE KIDS RACE

Road GRAND Tour KIDS și #apedalforward te introduc în lumea competițiilor de ciclism:

Curse pe trasee adaptate categoriei de vârsta cu respectarea regulamentelor Federației Române de ciclism.
Vei face cunoștință cu academiile de ciclism din zona București care vor fi prezente la eveniment pentru a te convinge să li te alături.
Vei putea interacționa cu producători și importatori de echipamente velo și vei putea face ultimele verificări ale bicicletei la standurile acestora.

WEST SIDE STORY BUCURESTI FM

Cu ajutorul teatrelor prietene, adună prichindeii la amfiteatrul distracției!

  • De la ora 10:30 Teatrul “Ion Creangă” prezintă “Fata babei și fata moșului” – o poveste amuzantă, despre două fete, una bună și harnică , altă cam leneșă și rea.
  • De la ora 11:30 faceți cunoștință cu Dori Colori, Rita Aiurită, Bela Săpunela, Titi Coloriti și DJ Bumba. “Minunații lui Verdini” fac magie în baloane uriașe de săpun.
  • Magia continuă, de la ora 14:00 dăm mai tare-n difuzare și cântăm împreună cu micii artiști ai Operei Comice pentru Copii, apoi scoatem din pălărie, un alt număr de magie: Bogdan Muntean și uimitoarele lui trucuri.
  • Iar de la ora 16:00 începe dansul, cu Oana Ioniță și copiii talentați de la Dance Planet.
    Editurile Litera și Corint au pregătit carți și le oferă micilor cutezători lectura de aventură, iar București FM asigură distracția și le face glasurile auzite.

Vă invităm să fiți alături de noi în acestă aventură pe două roți împreună cu cei 2000 de copii și adulți așteptați la eveniment.

Parada Micilor Bicicliști are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă vârstă și își propune să-i învețe pe cei mai tineri bicicliști regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, atât individual, cât și în pluton, într-un mediu sigur, relaxat și plin de veselie – ferit de orice trafic rutier.
Pe biciclete mari sau mici, cu sau fară pedale,cu sau fară roti ajutătoare, pedalăm la Parada Micilor Bicicliști dar și la West Side Kids Race, o competiție care își propune să ofere copiilor prima lor experiență de concurs de ciclism pe trasee adaptate și dedicate categoriei de vârstă .

Anul acesta Parada Micilor Bicicliști ajunge în cartierul de vest! De la mic la mare, de la Pișpirică la 14 ani, îi invităm pe toți copiii să pedaleze, să petreacă timp de calitate și să se întreacă în siguranță, bucurându-se de surprizele pregătite de organizatori.
Inscrie-l pe micul biciclist pentru a ridica kitul de participare si a avea sansa de a castiga unul din multe premii oferite in tombola.

1 Iunie e zi libera nationala asa ca te asteptam cu mic cu mare cu bicicletele din dotare sa pedalam impreuna. Poti scurta distanta pana in Drumul Taberei transportand bicicletele cu metroul pana la statia Parc Drumul Taberei.

📍 Drumul Taberei

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/2378910895604045/

Detalii Eveniment

Data:
Joi 01 Iunie 2023

Program:
09:00 - 18:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL