Parada Micilor Bicicliști. West Side Kids Race 2024

Sâmbătă 01 Iunie 2024
București

Pe 1 iunie centrul distracției e în 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐕𝐞𝐬𝐭! Sărbătorim într-o zi cât alții în trei 🙂

• Ziua internațională a copilului (1 Iunie)
• Ziua mondială a bicicletei (3 Iunie)
• Ziua mondială a mediului (5 Iunie)

Și lansăm o invitație la un stil de viață sănătos, prin sport și protejarea mediului înconjurător. Evenimentul 🎈 este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă.
𝐏𝐚𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐌𝐢𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐁𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐢𝐬̦𝐭𝐢 🚴‍♂️are ca scop promovarea mersului pe bicicletă, în siguranță, în rândul copiilor, de la cea mai fragedă 👶 vârstă și își propune să-i învețe pe cei mai tineri bicicliști regulile care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, atât individual, cât și în pluton, într-un mediu sigur, relaxat și plin de veselie – ferit de orice trafic rutier 🚦

Anul acesta 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐌𝐢𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐁𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐢𝐬̦𝐭𝐢 ajunge în 𝐂𝐚𝐫𝐭𝐢𝐞𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐕𝐞𝐬𝐭! Pe biciclete mari sau mici, cu sau fară pedale, cu sau fară roti ajutătoare, pedalăm la Parada Micilor Bicicliști, dar și la 𝐖𝐞𝐬𝐭 𝐒𝐢𝐝𝐞 𝐊𝐢𝐝𝐬 𝐑𝐚𝐜𝐞, o competiție ce își propune să ofere copiilor prima lor experiență de concurs de ciclism pe trasee adaptate și dedicate categoriei de vârstă.

De la mic la mare, de la Pișpirică la 14 ani, îi invităm să pedaleze, să petreacă timp de calitate și să se întreacă, în siguranță.

Gazdele evenimentului 𝐆𝐨𝟒𝐅𝐮𝐧 și 𝐑𝐨𝐚𝐝 𝐆𝐫𝐚𝐧𝐝 𝐓𝐨𝐮𝐫 vă așteaptă la linia de start.

O zi de activitati faine, dar si competiții pe două roți pe Splaiul Independentei în dreptul Sema Parc.

În prima partea a zilei copiii sunt invitați să parcurgă probele și jocurile pregătite special pentru ei pe Splaiul Independentei, în ordinea în care doresc, de câte ori doresc, fără a fi un concurs, ci doar o plimbare relaxată pe biciclete alături de prieteni bicicliști, părinți și supraveghetori.

Ulterior, va avea loc 𝐏𝐚𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐌𝐢𝐜𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐁𝐢𝐜𝐢𝐜𝐥𝐢𝐬̦𝐭𝐢, timp de 30 de minute ne vom plimba cu toții în pluton pe biciclete. De la 12:00 va începe competiția de ciclism dedicată tuturor copiilor 👦👧, pe categorii de vârstă #cyclingsinceforever
Inscrie micul tău biciclist pentru a participa la oricare dintre aceste activități și pentru a ridica kitul de participare 🧰.

📍 Splaiul Independenței – Sema Parc – Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/2140364479651066/


 RECOMANDARE

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Iunie 2024

Program:
09:00 - 18:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL