Petrecerea brioselor in gradina minunilor

10:00:00 - 10:00:00
Sâmbătă 01 Iunie 2013

Spectacol pentru copii de 1 Iunie – Lumea lui MOMO la Carturesti, Gradina Verona

Lumea lui MOMO, nascuta dintr-una din Marile Povesti Universale, s-a alaturat prietenilor de la Carturesti si va invita de 1 iunie sa petrecem in Lumea Cartilor, si a Povestilor fara de Sfarsit.

Sambata 1 iunie de la ora 10.00 va asteptam ii așteptăm pe copii în Grădina Verona la un eveniment creat special pentru ei  – ” Petrecerea brioselor în grădina minunilor”, cei mici vor învăța să prepare și să decoreze brioșe fermecate după o rețetă secretă a mătușii Grațiela.

 

spectacol de teatru 1 iunie

 

Apoi vor participa la piesa de teatru „Alice în sufrageria minunilor”, un spectacol interactiv și foarte aproape de sufletul copiilor care împrumută elemente specifice modului lor de joacă. Spectacol a fost prezentat în cadrul festivalurilor Teatrului de Operetă “Viața e Frumoasă”, ediția 2012 și “Povești pentru copii și oameni mari”, Decembrie 2012.

Distribuție: Viorica Pintilie (Alice), Razvan Ropotan (Iepurele), Radu Crăciun (Palarierul), Ruxandra Coman (Pisica), Loredana Mitruș (Omida) și Doina Pop (Regina) Regie și text: Selma Dragoș Costume: Doina Pop Improvizație muzicală: Loredana Mitruț Foto: Cristina Ropotan 

Iar la final vor degusta briosele preparate chiar de ei și vor savura limonadă delicioasă  oferita cu tot dragul de Gradina Verona. Parintii se vor putea relaxa in atmosfera deja celebra a terasei, in timp ce copiii vor gusta bucuriile pregatite doar pentru ei.

Pentru că locurile sunt limitate vă rugăm să vă înscrieți din timp la adresa de mail: [email protected], tel. 0723.565.113. 

 Intrarea este 20 de lei si include o limona si participarea la tombola cu premii in carti. In plus, Cărturești s-a pregătit pentru Ziua copilului cu cele mai frumoase cărți care pot fi cumpărate de părinți cu o reducere specială de -20% în intervalul 25 mai – 1 iunie.

 

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 01 Iunie 2013

Program:
10:00:00 - 10:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Gradina Verona

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Pictor Arthur Verona 13-15

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL