Picnic Princhindel, evenimentul dedicat familiilor, la Parcul Comercial Militari

00:00:00 - 00:00:00
31 Mai - 01 Iunie 2014

Picnic Princhindel, evenimentul dedicat familiilor, la Parcul Comercial Militari

 

Carrefour Militari, Bricostore si Norauto invita familiile pe 31 mai si 1 iunie la Parcul Comercial Militari cu ateliere interactive si concursuri pentru copii si parinti, in cadrul evenimentului Picnic Prichindel.

 

Vizual_Picnic Prichindel

Modelaj de baloane, facepainting, desene pe asfalt, Limbo, Hoola-Hoop sau maratonul de sotron sunt doar cateva dintre activitatile pregatite pentru copii cu ocazia zilei de 1 Iunie. Acestia vor avea ocazia sa ii cunoasca pe Mikey Mouse si Minnie, care vor fi gazdele evenimentului. In plus, programul va fi animat de momente artistice sustinute de coruri de copii si spectacole de magie cu porumbei si nenumarate trucuri amuzante, iar pe tot parcursul celor doua zile, cei mici se vor putea juca in topoganul gonflabil si vor primi, gratuit, vata de zahar sau floricele.

 

Mai mult, 200 de vouchere cadou sunt pregatite pentru a rasplati copiii pentru participarea lor la ateliere, iar in cadrul concursurilor organizate, acestia vor putea castiga unul dintre cele 20 de DVD-uri cu animatiile preferate, una dintre cele 25 de invitatii pentru 2 persoane la Divertiland sau chiar un iepuras viu oferit de Animax!

 

Totodata, cei trei renumiti retaileri, alaturi de Galeria Comerciala Militari, au pregatit si activitati pentru parinti: mamicile se vor putea intrece intr-o cursa cu biciclete, in timp ce taticii vor concura pentru titlul de “Tati cel voinic” in cadrul concursului de skandenberg. Si pentru ca si cei mari sa se bucure de Ziua Copilului, pentru orice bon de cumparaturi, acestia primesc vata de zahar sau o punguta cu floricele.

Primul parc comercial infiintat in Bucuresti asteapta copiii impreuna cu parintii pe 31 mai si 1 iunie pe A1, km. 11, Chiajna, incepand cu ora 10.00!

 

 

 

 

Despre Parcul Comercial Militari


Parcul Comercial Militari este prima zona comerciala moderna din Romania. Ea a prins contur odata cu deschiderea primului si celui mai mare hipermarket din Romania, operat de catre Carrefour din anul 2001, si a Galeriei Comerciale Militari.


Ulterior, in incinta parcului s-au mai deschis magazinele Bricostore – unul dintre cele mai mari magazine din reteaua Bricostore, cu peste 15.000 mp suprafata de vanzare si Norauto – companie specializata in reparatii auto de calitate si comercializarea pieselor de schimb si accesorii.
 

Detalii Eveniment

Perioada:
31 Mai - 01 Iunie 2014

Ora incepere:
00:00:00

Ora terminare:
00:00:00

Orasul:

Detalii Locație

Parcul Comercial Militari

Oraș:
Chiajna

Adresa:
A1, km. 11, Chiajna

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL