Pierdut printre stele. Joc in aer liber de tip Treasure Hunt cu multe elemente de Escape Room

14:00
Sâmbătă 26 Martie 2022
Cluj-Napoca

Pierdut printre stele este un joc de tip Treasure Hunt combinat cu multe elemente de Escape Room. Evenimentul va avea loc in aer liber, in mijlocul orasului, unde va asteapta teste si puzzle-uri logice.

UNDE? Piata Unirii, Cluj-Napoca

Dupa ce puzzle-urile au fost rezolvate, veti primi indicii privind urmatoarele locatii. Echipele pot fi compuse din minim 2 si maxim 6 persoane si trebuie sa contina cel putin o persoana majora.

Varsta de participare este 12-80 ani.

Este necesar sa aveti doar un telefon conectat la internet.

Participantii au obligatia de a respecta normele sanitare in vigoare la data evenimentului.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Povestea:

Imaginati-va un viitor indepartat in sec XXVII unde calatoriile interstelare nu mai reprezinta ceva SF.

In acesta lume sa calatoresti dintr-un capat in celalat al galaxiei nu dureaza mii de ani ci numai cateva saptamani sau cel mult luni de zile. In povestea noastra tu si echipa ta sunteti o echipa de detectivi care ati primit o misiune intr-un system mai indepartat.

Drumul incepe bine si frumos dar pe parcursul acestuia s-a intamplat un lucru neprevazut si periculos. Dintr-o defectiune technica, scutul navei si-a pierdut jumatate din putere si din cauza aceasta nava a suferit multiple impacturi cu micrometeoriti. Din cauza avariilor grave nava a trebuit sa aterizeze pe o planeta apropiata. Planeta este destul de ostila pentru oameni din cauza oxigenului putin din atmosfera si lipsei apei,care se gaseste foarte rar. Provocarea voastra va fi sa gasiti o modalitate de a parasi planeta si de a ajunge intr-un sistem solar locuit si daca aceasta sarcina nu ar fi suficienta mai trebuie sa cautati ucigasul care se afla intre voi si ucide pasagerii unul cate unul. Oare sunteti pregatiti pentru provocare?

Daca aveti mai multe intrebari le puteti adresa pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/InceptionTreasureHunts/ .

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 26 Martie 2022

Program:
De la 14:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL