Piesă de teatru Fata babei și fata moșneagului si o oră de joacă împreună cu animatori

11:30 - 13:30
Sunday 14 May 2017
București

Mansarda din Lente ne invita la o piesa de teatru intitulata Fata babei si fata mosneagului acompaniata si de o ora de joaca cu animatori.

 
Duminică, 14 mai, îi invităm pe cei mici să călătorească împreună cu noi în lumea satului, în casa unei fete frumoase și bune care locuiește cu tatăl ei, mama vitregă și fiica acesteia. Mama și sora vitregă nu se poartă prea frumos cu blânda fată, răutatea acestora culminând atunci când îl obligă pe moș să o alunge departe de casa părintească.
Soarta, până atunci potrivinică, îi surâde și Sfânta Vineri o adăpostește și o recompensează pentru bunătatea, modestia și hărnicia ei cu un cufăr plin de bogății. Fata babei, geloasă, pleacă pe același drum, însă faptele rele și inima împietrită îi aduc răsplată pe măsură, fiind, până la final, pedepsită, împreună cu mama ei, pentru relele pe care le-au făcut.

Detalii piesa de teatru Fata babei si fata mosneagului:

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/139067333278756/

Înscrieri la: [email protected]

În fiecare duminică, mansarda din Lente (Dionisie Lupu 78) e pregătită de vizita piticilor cu activități (re)creative.

În timp ce părinții se bucură de un binemeritat răgaz și o conversație placută, cei mici vor fi ocupați, sub tutela atentă a zânelor și cavalerilor, care le vor propune activități diferite în fiecare weekend, de la piese de teatru la ateliere de desen, de la povești la origami, de la pictură pe față la gătit.
Recreația e pauză, dar ea nu trebuie să însemne neapărat repaos. E suficient să vizitezi o școală la pauza mare ca să îți dai seama de asta.Recreația e joacă și veselie, o poveste și ocazie de socializare.Vă așteptăm cu drag, cu mic, cu mare!
**********************
Pentru detalii și siguranță, ne poți găsi la [email protected] sau 031 410 75 85.
Taxa de participare este de 40 lei/copil (și include o cafea pentru părintele temerar). Taxa se poate achita cash sau card înainte de începerea evenimentului.
Spectacolele sunt recomandate copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 8 ani. În funcție de interesele, răbdarea și atenția celor mici, îi așteptăm însă pe toți cei dornici, cu brațele larg deschise.
Mansarda este încăpătoare și primitoare și, dragi părinți, vă invităm să vă bucurați voi înșivă de o scurtă pauză, la mesele de pe margine. Cu toate acestea, vă rugăm să nu lăsați copiii singuri în mansardă, pentru a ne ajuta să ne asigurăm că recreația este amuzantă și sigură pentru toată lumea.
**********************
Lente nu e un bistro obișnuit.
Ne întâmpinăm oaspeții în mod relaxat, pentru că atmosfera este la fel de importantă ca mâncarea. Nu credem în plasme, ospătari aroganți sau meniuri plictisitoare.
We welcome kids, bikes, pets and open minded people.

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 14 May 2017

Program:
11:30 - 13:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL