Pinocchio. Spectacol pentru copii 3-13 ani la Teatrul Arlechino @ Brasov

Spectacolul PINOCCHIO, dupa Carlo Collodi, propune o viziune mai modernă, mai familiară spectatorului de azi, a nemaipomenitelor întâmplari prin care trece Pinocchio, mica marionetă devenită, în cele din urmă, om. Spectacolul are ca sursă de inspirație Aventurile lui Pinocchio, de Carlo Goldoni, una din cele mai îndrăgite cărți scrise pentru copii.

Este povestea unei păpuși din lemn care prinde viață și a călătoriei sale plină de peripeții în încercarea de a deveni un „băiețel adevărat”. În ciuda sfaturilor frumoasei zâne și a dragostei tatălui său, Gepetto, curiozitatea îl împinge pe Pinocchio într-un șir de aventuri care îl abat de la scopul lui și îl îndepărteaza de cei dragi.

Regia: Gheorghe Balint
Scenografia: Mihai Pastramagiu
Muzica: Alin Macovei Moraru
Distribuția: Petronela Rujan, Alexandru Dobrescu, Adrian Dobrescu, Marius Stroe, Dan Zorilă, Alexandra Dumitrescu / Cecilia Negru
Durata spectacolului: 40 minute
Public țintă: Copii intre 3 și 13 ani
Data premierei: 16.12.2012

📍 Teatrul Arlechino, Brașov Vezi pe hartă/traseu

TOATE EVENIMENTELE⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://teatrularlechino.ro/program/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 23 Iunie 2024

Program:
De la 10:30
De la 12:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL