Piscine și ștranduri în Brașov și împrejurimi

În zilele călduroase de vară, cu siguranță vei căuta piscine și ștranduri în Brașov sau în împrejurimi, pentru a merge cu copiii la joacă, bălăceala și relaxare.

Brașovul și localitățile din apropiere oferă o mulțime de opțiuni grozave pentru o zi de distracție cu copiii: parc acvatic cu tobogane spectaculoase și zone de joacă pentru cei mici, ștrand sau piscină mai liniștită în mijlocul naturii, unde să vă puteți bucura de soare și timp cu cei mici.

În acest articol, veți descoperi unde mergem cu copiii la piscină și ștrand în Brașov și împrejurimi, locuri deosebite pentru familii, unde copiii se pot distra în siguranță, iar părinții se pot relaxa și reîncărca bateriile. De la facilități excelente și ape limpezi, până la peisaje de vis și servicii de top, aceste locații sunt ideale pentru o zi memorabilă.

Așadar, pregătiți costumul de baie, crema de protecție solară și pofta de distracție, și haideți să explorăm împreună cele mai atractive piscine, ștranduri și parcuri acvatice din Brașov și împrejurimi, pentru momente de neuitat alături de cei dragi!

Îți propunem 8 Piscine și ștranduri în Brașov și împrejurimi

1. Paradisul Acvatic

Paradisul Acvatic este, fără îndoială, cel mai mare și captivant aquaparc din Brașov, și una dintre principalele atracții turistice din această regiune pitorească, când vine vorba de piscine și ștranduri în Brașov.

piscine stranduri brasov paradisul acvatic brasovDeschis cu fast în iulie 2007, acest complex de agrement și sănătate se întinde pe o impresionantă suprafață de 24.000 de metri pătrați, dintre care jumătate sunt acoperiți pentru a oferi distracție pe tot parcursul anului, iar cealaltă jumătate este destinată sezonului estival.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

piscine stranduri brasov aquaparc exterior

Parcul acvatic este pregătit să găzduiască până la 3.000 de persoane simultan, oferind o gamă largă de facilități care să satisfacă toate gusturile: șase piscine interioare, piscine în aer liber, lazy river, tobogane interioare și exterioare, saune, jacuzzi-uri, o grotă de relaxare, saloane de masaj, o sală de fitness, un teren de fotbal acoperit, plus un restaurant și terase primitoare.

piscina exterioara paradisul acvatic

tobogane exterioare piscina paradisul acvatic brasov

Paradisul Acvatic se mândrește cu utilizarea celor mai avansate tehnologii de tratare a apei, asigurând astfel cele mai înalte standarde de curățenie și siguranță.

Vino la Paradisul Acvatic și descoperă o oază de distracție și relaxare în inima Brașovului!

Program:
Luni: 12.00-21.00
Marți-Vineri: 10.00-21.00
Sâmbătă-Duminică: 09.00-21.00

paradisul acvatic brasov preturi

Prețuri:
Adulți:
-2 ore: 60 RON
-3 ore: 75 RON
-4 ore: 85 RON
-Nelimitat: 100 RON
Copil (cu înălțimea până la 1,40 m): Nelimitat: 40 RON
REDUCERILE NU SE CUMULEAZĂ; SE APLICĂ O SINGURĂ REDUCERE.
* Plata se efectueaza numerar sau cu card bancar
** Nu se poate efectua plata cu tichete de vacanță

Adresa: B-dul GRIVIŢEI, 2F-2G, Braşov – România (spre magazinul DEDEMAN, ieşirea spre Tg. Mureş), +40268440070

📍Paradisul Acvatic Brașov- Vezi pe hartă/traseu

__________________________________________________________________________________________________

2 Piscina Hotel Garden Club Brașov

Piscina exterioară a hotelului GARDEN Club Brașov este amplasată într-o zonă verde, frumoasă, cu o grădină de trandafiri în curtea interioară și este printre cele mai accesate locații când căutăm piscine și ștranduri în Brașov.

piscina exterioare garden club brasov

La piscină funcționează un bar și un restaurant, unde sunt servite băuturi răcoritoare, preparate din cafea, cocktail-uri și un meniu variat. Clienții sunt serviți într-un cort de evenimente special instalat și în separeurile de pe plajă.

piscina cu sezlonguri hotel garden club brasovAccesul turiștilor cazați la hotel este gratuit.
Pentru clienții din afara hotelului, accesul se face pe baza unei taxe de intrare.

Program: Zilnic 09.00-19.00
Taxa de intrare:
70 RON/persoană/zi de luni până vineri
90 RON/persoană/zi sâmbăta, duminica și în sărbătorile legale
Apa din piscină este încălzită în sezon la o temperatură de 24-28°C. Clienții au la dispoziție șezlonguri și umbrele pentru plajă, incluse în taxa de intrare.

piscina hotel graden club brasovComplexul turistic GARDEN Club este situat pe b-dul Griviței nr. A48, Brașov.

📍Hotel Garden Club Brașov – Vezi pe hartă/traseu

 

3 Ștrand SoriDia Hălchiu, Brașov

Sâmbătă, 29 iunie 2024, s-a deschis ștrandul SoriDia din Hălchiu, Brașov, pentru a oferi momente de bălăceală și distracție familiilor cu copii și adulților!

strand Soridia halchiu brasov
Program
Joi 12:00-21:30Vineri 10:00-21:30
Sâmbătă – Duminică 09:00 – 21:30

Tarife 2024:
– Copiii până la 5 ani au acces gratuit!!
– Copii 5-14 ani 40 Lei
– Adulți >14 ani 50 lei

strand copii halciu brasov soridi

Adresa: Piscina Soridia, Strada Parcului Nr. 45, Hălchiu 507080
📍Ștrand SoriDia, Hălchiu – Vezi pe hartă/traseu

4 Piscina Pănicel, Râșnov

Complexul turistic Pănicel se află la circa 25 de minute de Brașov, pe un domeniu de aproximativ 70.000 de metri pătrați, oferind o priveliște spectaculoasă asupra Munților Bucegi, Piatra Craiului și Postăvarul. Acest loc idilic este perfect pentru a evada din aglomerația urbană pentru a te distra la piscine și ștranduri în apropiere de Brașov.

piscina complex panicel bran rasnovDomeniul este izolat, fără vecini apropiați, împrejmuit și păzit 24 de ore din 24, asigurând astfel intimitate și siguranță.

Piscina exterioară de la Pănicel este întreținută zilnic, asigurându-ne că apa este mereu curată și la o temperatură optimă pentru a te răcori și relaxa. Momentele petrecute în piscina noastră aduc numeroase beneficii pentru minte și trup. Mișcarea fizică în apă contribuie la dezvoltarea musculaturii și la arderea caloriilor într-un mod plăcut. De asemenea, înotul te ajută să te deconectezi de grijile zilnice și să te umpli de bună dispoziție.

piscina panicel bran rasnov

O escapadă în mijlocul munților, aproape de natură și departe de haosul urban, îți aduce liniștea de care ai nevoie. Imaginează-ți următorul scenariu: te cazezi la pensiunea Pănicel, dimineața îți bei cafeaua lângă piscină, dai câteva ture de bazin pentru a te înviora, apoi mergi la pescuit pe lac. Câteva zile petrecute în acest fel te vor ajuta să te relaxezi complet și să îți încarci bateriile.

Vă așteptăm să vă bucurați de o vacanță de neuitat la Piscina Pănicel, unde natura și confortul se îmbină perfect pentru a vă oferi o experiență deosebită!

Începând cu data de 23.05.2024, redeschidem piscina exterioară încălzită, completată cu un bar și diverse preparate fast food. Complexul oferă o parcare ultra spațioasă și gratuită pentru toți vizitatorii.

Tarife:
– 60 lei/adult/zi
– 40 lei/copil (4-12 ani)/zi
– 40 lei/adult sau copil pentru 4 ore
Gratuit pentru persoanele cazate la complex.

Adresa: DN 73A Brasov-Bran la 2km de, Râșnov 505400

📍Complex Turistic Pănicel Râșnov – Vezi pe hartă/traseu

 

5 Piscina Laguna Albastră Făgăraș

Vino la Complexul Laguna Albastră și bucură-te de o zi plină de distracție și relaxare! Dacă vrei să petreci o zi departe de aglomerația orașului și cauți piscine și ștranduri la circa o oră distanță de Brașov, vei descoperi o piscină în natură, cu tobogane spectaculoase și bălăceală pentru copii și adulți.

Dacă ești copil, vei avea la dispoziție trei bazine special destinate ție, cu adâncimi începând de la 20 cm, perfecte pentru a te juca în siguranță.

piscina exterioara laguna albastra fagaras

Pentru adulți, complexul oferă un bazin olimpic ideal pentru exersarea săriturilor, trei tobogane spectaculoase care promit senzații tari, și un Lazy River unde te poți relaxa plutind pe un colac.

tobogane piscina laguna albastra fagarasÎn plus, dacă te lovește foamea după atâta distracție, zona destinată mâncării te așteaptă cu pizza pe vatră și diverse preparate fast food delicioase. Apa din bazine este încălzită la o temperatură confortabilă de 25 de grade, iar întregul complex se întinde pe o suprafață generoasă de 2000 mp, oferindu-ți suficient spațiu pentru a te bucura de fiecare activitate.

piscina laguna albastra fagaras

Indiferent de vârstă, Complexul Laguna Albastră este locul perfect pentru o zi de neuitat, plină de aventură și relaxare!

piscina cu spuma laguna albastra fagaras

Accesul în incinta Complexului de Agrement Laguna Albastră se face prin achitarea unei taxe la intrare, cu tarife diferențiate în funcție de ziua săptămânii și vârstă.

Tarife Luni-Vineri:
– Persoane sub 12 ani: 30 lei
– Persoane peste 12 ani: 45 lei
– După ora 16:00: 25 lei/persoană

Tarife Sâmbătă-Duminică:
– Persoane sub 12 ani: 40 lei
– Persoane peste 12 ani: 55 lei

Tarife Campare:
– Check-out camping: 10:00
– Taxa autorulotă: 90 lei/noapte
– Taxa rulotă: 90 lei/noapte
– Taxa autovehicul: 25 lei/noapte
– Taxa cort: 25 lei/noapte/persoană

În sezonul de vară, când piscina este deschisă, cei care campează trebuie să plătească și accesul la piscină, deoarece zona de camping este situată în incinta ștrandului.

Exemplu pentru o persoană adultă care campează în timpul săptămânii:
– Cost pentru două zile la ștrand și o noapte la cort: 115 lei (2 x 45 lei pentru zilele de ștrand + 25 lei pentru noaptea de campare)

Exemplu pentru un copil (2-12 ani) care campează în timpul săptămânii:
– Cost pentru două zile la ștrand și o noapte la cort: 85 lei (2 x 30 lei pentru zilele de ștrand + 25 lei pentru noaptea de campare)

Tarife Pescuit Sportiv:
– Taxa pentru pescuit într-unul din cele trei lacuri de agrement: 15 lei/zi

Adresa: Aleea Upruc nr. 1, Făgăraș, judetul Brasov

📍Laguna Albastră Făgăraș – Vezi pe hartă/traseu

6 Piscina în aer liber K tribute, Podu Oltului, Harman

La o distanță de 20- 30 de minute cu mașina de Brașov, veți găsi distracție de vară pentru copii și nu numai, la piscina în aer liber K tribute, de la Podu Oltului, Harman.

piscina aer liber k tribute harman brasovAșa că vino să te relaxezi printre palmieri și să te bucuri de piscina premium cu apă ionizată, băuturi fresh, muzică bună, si cele mai tari oferte. Copiii cu vârsta pâna la 4 ani beneficiază de gratuitate, deasemenea și adulții au 50% discount în cursul săptămânii, între orele 10.00 și 16.00.

piscina exterioara k tribute podu oltului harmanPrețuri:
Luni-Joi: 80 lei
Vineri-Duminică: 120 lei
Happy Hour: 50%, Luni-Joi: 10.00-16.00

Copii până la 4 ani – Gratuit
Copii între 4-14 ani:
Luni-Joi: 40 lei
Vineri-Duminică: 60 lei

Program piscină: 10.00-20.00

Adresa: Podu Oltului 1131, Harman, Romania

📍Piscina K tribute, Podu Oltului, Harman – Vezi pe hartă/traseu

7 Piscina Marabou Resort, Timișul de Jos, Brașov

La doar 20 de minute distanță de Brașov, în Timișul de Jos, vă invită la distracție și bălăceală Piscina de la Marabou Resort.

piscina dambul morii marabou timisul de josAccesul este deschis atât adulților cât și copiilor, doar sâmbăta este deschis exclusiv pentru adulți.
🏨 Oaspeții cazați la Marabou Resort beneficiază de acces gratuit la piscină.
🚫 Accesul la piscină poate fi restricționat în timpul evenimentelor private.

piscina marabou resort timisul de jos brasov

PROGRAM PISCINĂ LA MARABOU RESORT 🌊
🕒 10 AM – 8 PM

Prețuri:
LUNI – VINERI
– Adulți: 80 RON
– Copii (4-12 ani): 50 RON
– Copii sub 4 ani: Gratuit

SÂMBĂTA: ADULTS ONLY! DESCHIS DOAR PENTRU ADULȚI!!!!
– Adulți: 120 RON
(Copiii nu au acces în zona de piscină)

DUMINICĂ
– Adulți: 120 RON
– Copii (4-12 ani): 60 RON
– Copii sub 4 ani: Gratuit
Tariful include șezlong, prosop și umbrelă (în limita disponibilității).

piscina incalzita marabou resort timisul de jos brasov

Adresa: Aluniș, Nr. 4, Săcele, Timișul de Jos, Brasov, Romania
📍Piscina Marabou Resort – Vezi pe hartă/traseu

 

8 Băile Perșani, Șinca, Brașov

Nu doar piscinele și ștrandurile din Brașov și împrejurimi sunt la mare căutare în timpul vacanței de vară, dar și alte locații unde se poate face baie sunt foarte apreciate.

La Băile Perșani vei găsi bazine cu apă sărată, nămol terapeutic, cazare la căsuțe de lemn tip camping, bar şi restaurant.

piscina baile persani sinca brasovS-a deschis sezonul 2024 și se acceptă vouchere de vacanță.

Prețuri:

INTRARE STRAND
30 lei luni – joi adulti
20 lei luni – joi copii <12ani
35 lei vineri – duminica adulti
25 lei vineri – duminică copii <12ani
150 abonament 5+1gratis la piscina (individual)
5 lei salteaua (optional)

piscina namol baile persani, sinca, brasov

CAZARE
Casuta mica doua locuri 90lei/noapte
Casuta mare patru locuri 190lei/noapte
Camera dubla în hotel 180lei/noapte
Camera tripla în hotel 210lei/noapte
Apartament patru locuri in hotel 250lei/noapte

IN PRETUL DE CAZARE NU ESTE INCLUS TARIFUL DE ACCES LA PISCINA,SE PLATESTE PENTRU FIECARE PERSOANA IN PARTE.

piscina baile persani brasov

Rezervari la 0733229409 / [email protected]

📍Băile Perșani, Șinca – Vezi pe hartă/traseu

Brașovul și împrejurimile sale sunt destinații perfecte pentru zilele toride de vară. Pe lângă drumețiile pe care le puteți face, veți găsi și multe piscine și ștranduri în Brașov sau în localitățile din jur. Fie că optați pentru o piscină modernă, un parc acvatic plin de aventuri sau o piscină în natură, veți găsi cu siguranță locul ideal pentru a vă bucura de soare și apă alături de cei mici. Așadar, pregătiți-vă să creați amintiri de neuitat și să petreceți momente minunate la piscină și ștrand în Brașov și împrejurimi.

Vă dorim o vară plină de distracție și relaxare!

DISTRIBUIE
Hey! Sunt fondatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe fetiţa mea, Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 14 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot timpul care a trecut mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Îmi doresc sincer ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU