Pisici la cafenea. Atelier desen distractiv 5-10 ani

13:00 - 14:30
Sâmbătă 21 Ianuarie 2023
București

Scoala de pictura -Rembrandt Art School vă invită sa participati sambata 21 ianuarie 2023 intre orele 13.00-14.30 ,locatie Promenada Mall Calea Floreasca nr 246 ,etajul 1,magazin Rembrandt Art Centre in cadrul atelierului de desen cu tema PISICUTE la cafenea 🙂 -atelier la care vor putea participa copii cu varste intre 5-10 ani.

Un atelier super fun si dragalas .

Costul atelierului este de 60 ron toate materialele sunt incluse in pret creioane colorate, markere ,carioci pe baza de apa ,markere pe baza de solvent, hartii speciale de desen.

Plata se va realiza la locatie in ziua cursului cash sau card.
Participarea în cadrul cursului se va putea realiza doar in baza rezervarii , locurile fiind limitate ,telefon rezervari 0722990971.

🎨 🖌️ Cursurile de pictură și workshop-urile organizate de REMBRANDT ART SCHOOL se caracterizează prin complexitatea și varietatea subiectelor, tehnicilor și materialelor folosite (pânză, hârtie simplă și colorată, carton, sticlă, lemn, perete, țesături, acrilice, acuarelă, cărbune, pastel, culori de ulei).

🎨 🖌️ Cursurile de pictură, atelierele de creație și workshopurile dezvoltă imaginația, creativitatea, încurajează comunicarea și facilitează deprinderea unor abilități și tehnici de exprimare artistică (desen, culoare, colaj).📌 Profesorii noștri sunt si cadre didactice ale Universității Naționale de Arte București și ale Liceului de Arte Nicolae Tonitza.

📱 Pentru informații si rezervare ne puteți contacta la numărul de telefon 0722990971.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 21 Ianuarie 2023

Program:
13:00 - 14:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL