Pocoyo, desene pentru copii de peste 2 ani

Pocoyo, Desene de copii de la 2 ani simple, cu subiecte educative si personaje care nu ii sperie pe copii.

Mai mult de 100 de episoade de animatie spaniola pentru prescolari: simple, educative si dublate in multe limbi straine. Desenele animate Pocoyo au imagini foarte simple, subiecte educative, personaje care nu ii sperie pe copii si sunt potrivite ca desene de copii de la 2 ani (sau mai putin). Inca fac parte si la 4 ani din desenele preferate de fetita mea.

Ce imi place la aceste desen animat?

desene animate pocoyoFiecare episod abordeaza o tema prin care copiii invata ceva constructiv, personajele sunt putine si copiii le pot retine usor. Veti observa ca pe fundal nu exista nimic ca si cadru, totul este alb pentru ca vizual copilul sa nu fie bombardat de informatie. Personajele in culori puternice pot fi usor de urmarit de catre copii. Limbajul este decent si adecvat copiilor. Imi place si faptul ca de multe ori pe fundal este muzica clasica si de asemenea ca datorita vocabularului folosit si a modului de adresare foarte interactiv al naratorului, acest desene animat poate fi si o sursa buna pentru familiarizarea  copilului cu o limba straina.

VIDEO Pocoyo, desene pentru copii de peste 2 ani

Exista chiar si episoade speciale de Halloween:


 RECOMANDARE


Daca v-au placut episoadele, gasiti aici toate episoadele in engleza: Pocoyo English

De asemenea puteti vizita si Planeta Pocoyo, un portal din care puteti accesa canalele de Youtube Pocoyo in alte limbi, pentru ca cel mic sa experimenteze vizionarea episoadelor in diverse limbi ale Pamantului. Mie mi-a placut in finlandeza, sunt curioasa daca i se va parea distractiv si copilului tau :).

Despre Pocoyo puteti citi si aici.

Toate desenele de animatie recomandate de Gokid sunt aici: Desene animate copii.

VEZI SI:

Filme româneşti pentru copii online

Parcuri de aventura din zona Bucurestiului. Unde mergem in weekend cu copiii?

Cum Rezolvăm Anxietatea de Separare a Copilului. Paşii integrării la Grădiniţă

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU