Povestea Leului Ra. Concert-spectacol +7 ani @ Reduta – Brasov

Cel mai nou concert-spectacol, „Povestea Leului Ra”, pornește în această toamnă într-un turneu național. Realizat de muzicianul Marius Popa și regizorul Cezar Ghioca, spectacolul are un concept care surprinde prin inedit și originalitate.

Concertul-spectacol aduce în fața publicului o poveste despre viață și moarte, despre valori și prejudecăți, despre ce înseamnă iubirea și la ce sacrificii de sine poate să ducă ea, toate fiind prezentate într-o formă artistică aparte, care combină muzica, actoria și efectele scenice realizate prin animație. Acțiunea se petrece într-un circ, dar personajele se înfățișează mai degrabă ca niște arhetipuri, ceea ce îi conferă mesajului universalitate. Temele de meditație abordate de „Povestea Leului Ra” sunt un fel de terapie rapidă, care contribuie la descifrarea puzzle-ului relaționar părinți-copii.

Unde? Centrul Cultural Reduta, Str. Apollonia Hirscher nr. 8, Brasov

Din distribuția „Poveștii Leului Ra” fac parte artiștii Marius Popa, Dalma Kovacs/Jazzy Jo, Medea Bălănică, Amalia Uruc și Marcel Lovin/Andrei Duțu, alături de instrumentiștii Gabriel Pândici, Florin Șerban, Agnes Soos și Pal Gabor.

Deși vorbește despre relațiile părinți-copii, spectacolul le este recomandat doar persoanelor cu vârste de peste 7 ani.

La fața locului, în locațiile în care vor avea loc reprezentațiile „Poveștii Leului Ra” din cadrul turneului, va putea fi achiziționată și cartea care conține scenariul concertului-spectacol și pozitive și negative cu muzica din spectacol. Prețul acesteia este de 50 de lei.

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 28 Octombrie 2022

Program:
De la 19:00

Orasul:
Brasov

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL