Povesti modelate din plastilina artizanala – Atelier de creativitate

11:00:00 - 12:00:00
Sâmbătă 08 Noiembrie 2014
București

Atelier de creativitate, socializare si joaca pentru parinti si copii. Povesti modelate din plastilina artizanala -"Arici pogonici pe pat de frunze colorate"

Atelier de creativitate - Povesti modelate din plastilina artizanalaSa modelezi este una dintre cele mai indragite activitati pentru copiii mici si poate nu intamplator pentru ca dezvolta motricitatea fina – iar indemanarea copilului se dezvolta in primul rand prin exersarea muchilor incheieturii mainilor.

Inainte de toate, incepem printr-un joc liber impreuna cu minunatele jucarii din lemn de la Oakadu – culori vii, texturi calde izvorate dintr-o imaginatie plina de viata si bucurie. Este primul moment de imprietenire cu locul si noii prieteni de joaca.

Ne salutam pe rand, apoi  ne suflecam manecile si modelam arici pogonici, aceste animale mici care odata cu apropierea rapida de iarna, incep sa isi caute barlog sa se ascunda de frig si viscol.

Asa ca nu vom pleca acasa pana nu le mesterim si un pat de frunze uscate care sa le tina cald la spate. Iar cand si cu frunzele am terminat si joaca noastra s-a gatat, asa ca ne luam la revedere cantand si imbratisandu-ne pana data viitoare.

Parintii vor (re)gasi copilul din ei, vor explora taramuri noi, vor participa la activitati menite sa contribuie la dezvoltarea unor relatii armonioase cu copiii lor.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Atelierul "Arici pogonici pe pat de frunze colorate" este destinat copiilor cu varsta intre 2-3 ani, si este facilitat de Oana Bernecher.

Detalii organizatorice
Durata atelier: 60 minute
Disponibilitate: 8 locuri

Cost atelier modelaj plastilina artizanala: 50 lei/copil (parinte si copil). 10% reducere pentru frati!

Inscriere: doar prin e-mail la [email protected], mentionand numele si varsta copilului si un telefon de contact, in limita locurilor disponibile. Daca nu mai puteti participa, dupa inscriere, aveti posibilitatea sa ajutati un alt copil sa se bucure de acest atelier, anuntandu-ne cu cel putin 24 de ore inainte.

Va multumim! Detalii la telefon: 0723.565.113.

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 08 Noiembrie 2014

Program:
11:00:00 - 12:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Lumea lui MOMO

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str. Grigore Cobalcescu nr 51

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL