Poveștile de vineri ale Teatrului Ion Creangă „Super! Sunt un gândac!” de Ciprian Măceșaru

18:00 - 19:00
Vineri 13 Mai 2016
București

Poveștile de vineri ale Teatrului Ion Creangă: sunteti asteptati la lectura cartii „Super! Sunt un gândac!” de Ciprian Măceșaru, un eveniment gratuit la Librăria Humanitas Kretzulescu.

V-ați gândit vreodată cum ar fi să vă treziți dimineața cu 6 membre în loc de 2 mâini, cu o carapace alunecoasă în loc de spate și cu o poftă incredibilă de resturi de mâncare? Dacă sunteți curioși să aflați cum e viaţa de coleopteră vă așteptăm vineri, 13 mai, ora 18.00, la Librăria Humanitas Kretzulescu (Calea Victoriei, nr. 45), la lectura cărții „Super! Sunt un gândac!”, de Ciprian Măceșaru.

Andrei, un puşti ca oricare altul, se trezește într-o dimineaţă preschimbat în insectă. De aici începe încurcătura. Părinții leșină când îl văd, vecina cheamă poliția, iar la școală colegii sunt terifiați. Există oare şi avantaje în a fi gândac?

Vom afla alături de Vera Linguraru, actriţa Teatrului Ion Creangă, care ne va citi din întâmplările ciudate și amuzante ale lui Andrei, urmând ca mai apoi să discutăm despre diversitate şi toleranţă în lumea celor mici.

Este o carte pentru „copiii zglobi şi oamenii mari ştrengari”, aşa că aşteptăm cât mai mulţi părinţi şi puşti cu vârste de peste 6 ani.

La Poveștile de vineri ale Teatrului Ion Creangă accesul este gratuit, în baza înscrierii la adresa de email: [email protected]

Detalii Eveniment

Data:
Vineri 13 Mai 2016

Program:
18:00 - 19:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Libraria Humatinas Kretzulescu

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Calea Victoriei nr. 45

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL