Premiera spectacolului Insula Misterioasa – Teatrul Ion Creanga

19:00:00 - 19:00:00
Marți 17 Martie 2015
București

Pe 17 Martie 2015, ora 19.00, cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului pentru Copii, are loc premiera spectacolului de teatru pentru copii peste 7 ani Insula Misterioasă, realizat de Teatrul Ion Creanga si gazduit de Teatrul Excelsior.

Inainte de premiera copiii vor putea admira machetelor-vulcan realizate de elevi ai Școlii Step by Step, partener al Teatrului Ion Creangă.

 

Insula misterioasa _ Teatrul Ion CreangaCu acest eveniment se da startul unui maraton TIC de 10 spectacole ce vor avea loc în perioada 17-21 martie, cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului pentru Copii.

Insula misterioasă” este o poveste care hrăneşte fantezia. Este visul oricărui tânăr care îşi doreşte să inventeze unelte ingenioase şi să-și testeze cunoştinţele de geografie. E simbolul aventurii prin care descoperi lumea şi te cunoşti pe tine însuţi, vorbind despre curaj, despre rolul ştiinţei, despre natură şi despre umanitate.

Teatrul Ion Creangă se alătură teatrelor și companiilor teatrale care celebrează, pe data de 20 martie, Ziua Internațională a Teatrului pentru Copii și Tineret, o zi specială, salutată anual cu noi programe și proiecte menite să le ofere celor mai mici dintre spectatori experiențe memorabile și electrizante. O astfel de experiență, plină de aventuri și suspans, este și noua producție a Teatrului Ion Creangă – „Insula Misterioasă” – un spectacol care aduce pe scenă aventurile și misterele romanelor lui Jules Verne.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

Dramatizat de Elise Wilk, „Insula Misterioasă” amintește de Robinson Crusoe şi Indiana Jones, de jocurile de aventură în care trebuie să fii tot timpul atent la indicii pentru a ști ce se va întâmpla în continuare. Iar întâlnirea cu eroii lui Jules Verne este într-adevăr una inedită: personajele coboară de pe scenă, se apropie sau se îndepărtează de public, folosind neconvenţional sala teatrului. Astfel, cu ajutorul efectelor sonore şi al proiecţiilor, spaţiul se transformă în universul unei insule misterioase și izolate din Pacific.

Deşi nu este inclus în programa şcolară, Jules Verne este în continuare unul dintre cei mai populari autori de literatură pentru tineri, opera sa vastă influențând numeroase generații de cititori. De-a lungul timpului, multe dintre fanteziile imaginate de romancier au devenit realitate, iar poveștile sale – transpuse și adaptate pentru scenă, pentru micul ecran sau pentru sala de cinema – continuă să fascineze și să hrănească fantezia tinerilor, vorbind despre curaj, despre știință, natură și umanitate.

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

INSULA MISTERIOASĂ | Regia: Theodor-Cristian Popescu | Scenografia: Mihai Păcurar | Light design: Lucian Moga | Sound design: Yves Chamberland | Cu: Cezar-Vlad Popescu, Voicu Hetel, Mihai Cojocaru, Oliviu-Cristian Bughiu, Daniel Tudorică şi Ionuţ Antonie | Spectacol adresat copiilor cu vârsta peste 7 ani | Durata: 1h15min

……………………………………………………………………………………………………………………………………

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă (Piața Amzei, nr. 13) și în rețeaua Eventim, online pe www.eventim.ro, și la sediul magazinelor partenere: Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas.

Detalii și informații suplimentare sunt disponibile pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro și Facebook.com/TeatrulIonCreanga. Persoana de contact este Anca Scurtu, Coordonator PR, e-mail [email protected], nr. tel. 0723.513.338.

Detalii Eveniment

Data:
Marți 17 Martie 2015

Program:
19:00:00 - 19:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Teatrul Excelsior

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Academiei nr 28

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL