Prietenii lui Robin Hood. Atelier pentru copii +6 ani la Muzeul Hărților și Cărții Vechi

10:00 - 11:30
Duminică 03 Septembrie 2023
București

DUMINICĂ, 3 SEPTEMBRIE 2023, de la ora 10:00, avem plăcerea să îi invităm pe 👧👦COPIII de peste 6 ani la Muzeul Hărților, pentru a se alătura atelierului 🏹 PRIETENII LUI ROBIN HOOD, un atelier de lectură creativă și de orientare pe hartă, organizat de Asociația Artelier D, Proiecte pentru copii.
Pentru că s-a mai răcorit afară, dar atmosfera de vacanță nu a dispărut cu totul, vrem să ne pregătim de începerea școlii într-un mod activ și interesant.

Punctul nostru de pornire este cartea „Robin Hood” de Mauri Kunnas, apărută la Editura Cartea Copiilor. Mauri Kunnas este un autor celebru pentru talentul de povestitor cu care relatează legenda celebrului arcaș englez, care locuiește în pădurea Sharewood alături de prietenii săi.

Originalitatea cărții vine și de la ideea de a transforma personajele umane în animale. Eroul nostru devine astfel 🐱 motanul Robin Hood, iar tovarășii săi de aventuri sunt purcei, bursuci sau căței. 🐖🦡🐕

Taxa este de 35 lei/copil, care se va achita în avans.

📍Muzeul Hărților, str. Londra nr. 39, sector 1 – Bucuresti

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/MuzeulHartilorVechi

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 03 Septembrie 2023

Program:
10:00 - 11:30

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL