Primăvara vine cu două filme de excepţie pentru copii la cinema: “Pe roţi” şi “Aventuri fără pereche”

20 Februarie - 20 Martie 2018
București

Copiii se bucură în această primăvară de filme care vorbesc despre curaj, îndrăzneală, dorința de a cuceri lumea și sunt motoarele unor aventuri autentice la capătul cărora eroii vor descoperi prietenia adevărată.

Freealize anunță că în această primăvară va distribui în cinematografe două filme pentru copii: PE ROȚI (Brazilia), filmul de debut al brazilianului Mauro D’Addio, din 2 martie și animația AVENTURI FĂRĂ PERECHE (Cehia), regizată de Galina Miklinova, care va avea premiera în cinematografele din România în 27 aprilie 2018.

PE ROȚI, din 2 martie 2018 la cinema

Este un road movie care urmărește trasformarea tinerilor săi eroi de-a lungul unei călătorii…pe roți. Lucas, un baiat de 13 ani, se află în scaunul cu rotile în urma unui accident, Laís, 12 ani, o ajută pe mama ei să vândă micul dejun dintr-o camionetă, în orășelul unde locuiesc. Laís își dorește enorm să îl cunoască pe tatăl ei care a plecat pe când ea era mică. Lucas și Laís sunt prieteni de la școală și când Laís află unde este tatăl ei, cei doi pornesc într-o aventură incredibilă pentru a-l găsi.

Premiera are loc joi, 1 martie, la Cinema Elvire Popesco, la orele 19:00.

AVENTURI FĂRA PERECHE, din 27 aprilie la cinema

Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile… desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș. Viața Mâncăcioșilor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!

AVENTURI FĂRĂ PERECHE este povestea acestor creaturi simpatice, prinse într-o poveste cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete.

Ambele filme pe care le vom aduce în aceasta primăvara la cinema vorbesc despre curaj, îndrăzneală, dorința de a cuceri lumea și sunt motoarele unor aventuri autentice la capătul cărora eroii vor descoperi prietenia adevărată. Prietenii îți spun că e ok să fii diferit, că visurile sunt cele mai importante in viață, că nu ești niciodată singur și că merită să lupți pentru lucrurile în care crezi.

Vezi unde rulează filmul.

filme pentru copii la cinema Pe roţi şi Aventuri fără pereche

Detalii Eveniment

Perioada:
20 Februarie - 20 Martie 2018

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL