Program de dezvoltare a inteligentei emotionale a copiilor

15:30:00 - 16:30:00
Sâmbătă 31 Mai 2014

In premiera in Romania, programul de dezvoltare a inteligentei emotionale a copiilor: "EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®"un concept KIDS HOBBY

eft“Inteligenta emotionala este capacitatea de a ne recunoaste propriile sentimente si de a le identifica pe ale celorlalti, pentru a ne automotiva si pentru a folosi puterea emotiilor, atat in raport cu noi insine cat si in raport cu ceilalti.” (Daniel Goleman, “Inteligenta emotionala”)

EFT, Emotional Freedom Technique – o metoda revolutionara, impresionant de eficienta pentru a elibera definitiv emotiile negative. Aceasta tehnica asociaza medicina traditionala chineza, psihologiei moderne. Stimuleaza meridianele corpului eliberand blocajele emotionale. Corpul permite astfel un flux liber al energiei transpunand in plan emotional echilibrul si armonia manifestata in viata cotidiana.

"EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®"este cel mai simplu, inovator si creativ program de dezvoltare a inteligentei emotionale prin care il poti ajuta pe copilul tau:
sa se cunoasca pe sine
sa aiba mai multa incredere in el
sa scape de timiditate
sa fie mai fericit
sa aiba mai multi prieteni
sa isi exprime creativitatea
sa aiba rezultate scolare bune

"EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®"este un program conceput pentru copiii de gradinita si de scoala cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani. Programul ajuta la dezvoltarea personalitatii copilului: comportament, atitudine, limbaj, exprimarea emotiilor in orice situatie.
Scopul final: sanatatea, dezvoltarea emotionala si succesul in viata!

CONTINUTUL PROGRAMULUI:
Programul ofera copiilor tehnici EFT moderne, adaptate nivelului lor de intelegere, atat la nivel verbal cat si non verbal.
Programul ii ajuta pe copii pentru a fi sanatosi, pentru a invata sa comunice cu ceilalti copii, cu adultii, dar si pentru a avea succes la gradinita si la scoala, precum si in cadrul familiei si in activitatile din timpul liber.

"EFT pentru copiii de succes – eliberarea emotionala a copiilor de sub prejudecatile adultilor®"intervine cu un succes uluitor pentru a transforma viata copilului dumneavoastra:
Frica de necunoscut
Agresivitate
Pierderea unui animalut drag
Schimbarea mediului
Parinti divortati
Pierderea unui prieten sau a unei rude
Nu pot
Supravietuire fizica/Mentala/Abuz
Rana provocata prin incidente
Frica de insecte
Mutarea in alta casa
Vreau sa fiu primul
Nu am prieteni

TRAINER:
Simona Magdalena Ungureanu – psiholog si mamica a 2 copii, cu experienta în psihologia copilului, educatie parentalã, EFT pentru copii si adulti, metoda ESPERE, dezvoltare personalã – licentiata a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti si avand pregatire post-universitara si certificare europeana în domeniu sustinute in Franta.

ORARUL SI LOCUL DESFASURARII:
Incepand cu 1 iunie 2014, in fiecare sambata/duminica, in functie de numarul de copii (grupa cuprinde maximum 12 copii,cu vârste apropiate) intre orele 15:00–16:00 la Gradinita Monterra din Bucuresti, sector 2, zona Piata Muncii, str. Arhitect Gheorghe Mandrea Nr.6, interfon Monterra.

PARTICIPARE:
programul cuprinde 5 sedinte (60 de min. fiecare); cate 1 sedinta/saptamana;
taxa: 50 de lei/sedinta;
promotional, se acorda reducere pentru plata integrala a programului la prima sedinta: 225 lei/program;
pentru frati si plata integrala a programului la prima sedinta se acorda o reducere suplimentara de10% (2 frati = 427 lei/program; 3 frati = 630 lei/program);
orele pierdute se pot reprogramade comun acord cu trainerul.

RELATII SI INSCRIERI:
– e-mail:[email protected] sau [email protected]
– Facebook: mesaj pe pagina: https://www.facebook.com/pages/Kids-Hobby/
– sau prin completarea formularului din articolul care anunta evenimentul pe blogul: KIDS HOBBY http://tzukutzaworld.wordpress.com/

Sa oferim copiilor nostri mai multa iubire si compasiune !

“Put away your skepticism; this really works!”
Dr. Wayne W. Dyer | author of Wishes Fulfilled

Pana in anul 2012 a fost estimat un numar de 10 milioane de oameni din lumea intreaga care practica EFT

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 31 Mai 2014

Program:
15:30:00 - 16:30:00

Orasul:

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL