Program de Vacanta – Saptamana 6 la Cei Trei Muschetari 1-5 august

After school Cei Trei Muschetari va prezinta Programul de Vacanta - SAPTAMANA 6 a Vacantei de Vara (1-5 august) pentru copii de 5-12 ani.

Aveti un copil cu varsta intre 5-12 ani? Oferiti-i un cadou extraordinar: o saptamana de vacanta alaturi de copii de varsta lui, cu activitati in natura, la aer curat, joaca, relaxare si distractie! Detalii si inscrieri pentru saptamana viitoare (1-5 august) la Programul de Vacanta Cei Trei Muschetari la 0724.384.924.

Program de Vacanta – Saptamana 6 la Cei Trei Muschetari (1 august – 5 august 2016)

LUNI – 1 august


Ne cunoastem, ne imprietenim, formam echipe, aflam detalii despre program si organizare, ne stabilim proiectele saptamanii.

Apoi mergem la Baza Turistica Buftea unde inotam si ne jucam toata ziua la piscina si la locul de joaca umbros si placut; la pranz luam masa la terasa de langa piscina.

Program de Vacanta - Saptamana 6 la Cei Trei Muschetari piscina copii

MARTI – 2 august

  • Program de Vacanta - Saptamana 6 la Cei Trei Muschetari atelier bijuteriiAtelier Handmade – BIJUTERII (COLIERE SI BRATARI)Invatam sa fim creativi: facem bijuterii de diferite culori, mai exact: coliere si bratari. Le decoram cu tot felul de elemente care mai de care mai atractive.
  • Dupa amiaza – mergem la Biblioteca Metropolitana sa vedem un film! Ne putem face abonament si invatam ce inseamna sa imprumuti carti de la biblioteca.
  • Jocuri in aer liber, in gradina sau pe terasa.

MIERCURI – 3 august

  • Program de Vacanta - Saptamana 6 la Cei Trei Muschetari Chimie distractiva – Atelier sustinut de Oraselul Cunoasterii. Transformam substante! Extragem ADN! Facem sa dispara…linguri. Si nu suntem magicieni. Ne distram intre noi, chimistii! Un atelier destinat micilor chimisti care vor sa invete cum sa extraga ADN sau sa combine substantele chimice si sa faca lingurile sa dispara, astfel incat sa ii surprinda si pe magicieni.
  • Dupa-amiaza: Atelier Handpainting/sport

JOI – 4 august

  • Program de Vacanta - Saptamana 6 la Cei Trei Muschetari TEAMBUILDING PARC KISELEFFTreasure Hunt, facem sport si jocuri de echipa. Va fi o intreaga aventura. Cu siguranta ne vom distra, iar ziua ni se va parea scurta.

Plecare: ora 9:00
Intoarcere: ora 17:30

VINERI – 5 august

  • Program de Vacanta - Saptamana 6 la Cei Trei Muschetari Prezentarea proiectelor lucrate in timpul saptamanii impreuna cu echipa.
  • Ne pregatim de petrecere si vom avea un atelier de deserturi sanatoase.
  • Dupa-amiaza: SUMMER PARTY!

Detalii Eveniment

Perioada:
01-05 August 2016

Orasul:
București

Detalii Locație

Afterschool Cei Trei Muschetari

Județ:
sector 2

Oraș:
Bucureşti

Adresa:
Str. Vaselor, Nr.40

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL