S-a lansat programul Mama, lapte! Învaţă cum să alăptezi copilul natural şi fără dureri

Oltea Tudose, coach de conectare autentica, iti impartaseste pas cu pas experienta de alaptare cu copiii ei, in care a reusit sa treaca peste dureri, frici si blocaje, ajungand sa ii alapteze natural si cu incredere. S-a lansat programul Mama, lapte! Învaţă cum să alăptezi copilul natural şi fără dureri.

1. Vei intelege cum functioneaza lactatia si te vei putea baza pe mecanismele naturale ale corpului

Iti explic cum se produce lactatia si care sunt mecanismele naturale ale sanului si cel al suptului la bebelus. Iti voi explica o anumita pozitie de alaptat si vei intelege de ce o favorizez: tocmai pentru ca il ajuta pe bebe sa primeasca laptele cu usurinta. In materialul meu ma ocup de cazurile obisnuite care se potrivesc unui procent foarte mare de mame si bebelusi.

2. Vei castiga increderea in corpul tau si in intuitia ta de mama

Iti explic cum functioneaza corpul femeii in mod natural si astfel poti sa primesti increderea ca si tu functionezi la fel. Corpul nostru asculta creierului, iar mintea noastra este de multe ori plina de temeri, de emotii. Atunci cand afli ca lucrurile pot fi echilibrate si ca pot functiona armonios, mintea ta si corpul tau se vor conforma noilor informatii primite. De cele mai multe ori, lucrurile se aseaza pe fagasul lor firesc, doar pentru ca mintea se linisteste.

3. Conectarea la un nivel profund cu bebelusul tau

Bebelusul nu poate sa se exprime prin vorbe dar mama isi ascute simturile sa il poata intelege. In tot materialul meu te voi incuraja sa iti asculti intuitia ta de mama ca sa iti poti “asculta” bebelusul. Tot ce ne dorim este sa fim intelesi si ascultati, si asta se intampla de la inceputul vietii, din bebelusie.

4. Vei fi o mama relaxata cu bebelusul tau

Atunci cand iti intelegi corpul si capeti incredere in tine si in copilul tau, te relaxezi si iti creezi si o relatie frumoasa cu copilul tau. Pentru mine este cea mai mare bucurie sa imi stiu copiii relaxati, impliniti, conectati cu ei. Stiu cat de mult bine le face copiilor sa se simta intelesi si iubiti de parintii lor. Si doresc ca materialul meu sa iti aduca informatie si relaxare.

5. Vei avea repere clare in ingrijirea copilului si a ta

Sunt cateva lucruri de care ne temem noi ca proaspete mame, ca nu stim daca e copilul bine ingrijit, hranit, suficient de odihnit. Si de multe ori informatiile sunt coplesitoare. Eu iti dau repere care sa te linisteasca si sa iti stii copilul in siguranta. Intotdeauna te rog sa te sfatuiesti cu un medic pediatru care sa iti dea incredere.

Află ce primesti in programul Mama, lapte!, suportul tau in alaptare dintr-o experienta autentica de mama.

Citeşte mai mult

S-a lansat programul Mama, lapte! Învaţă cum să alăptezi copilul natural şi fără dureri

Detalii Eveniment

Perioada:
30 March - 04 April 2017

Orasul:
București

DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL