Protecție solară ridicată pentru întreaga familie cu Gerovital H3 Derma+ Sun

 

Cum ne protejam de soare vara aceasta? Protecție solară ridicată pentru întreaga familie cu Gerovital H3 Derma+ Sun

Soarele poate deveni un adevărat prieten atât pentru tine, cât și pentru cei mici, contribuind la întărirea sistemului imunitar și ajutând organismul să sintetizeze vitamina D, cunoscută pentru rolul ei de fixare a calciului în oase. Cu toate acestea, nu trebuie să neglijezi nici efectele mai puțin pozitive ale acestuia, ce pot dăuna sănătății pielii tale și a copiilor.

protectie solara copii familie

Pe lângă insolații, expunerea neprotejată la soare poate provoca anumite intoleranțe, alergii sau în cazuri mai grave, cancerul de piele. Tocmai de aceea, îți recomandăm să iei de fiecare dată câteva măsuri de protecție care să te ajute să profiți din plin de răsfățul căldurii și să te bucuri de o vară fără griji. În primul rând, nu uita de hidratare: încearcă să bei minim 8 pahare de apă pe zi și să consumi cât mai multe fructe și legume, evitând pe cât posibil alimentele bogate în zahăr și grăsimi. De asemenea, alege o vestimentație din materiale ușoare, deschise la culoare, ce lasă pielea să respire și însoțește-le de o pălărie și ochelari de soare.

Toate aceste măsuri nu sunt însă de ajuns pentru a asigura o protecție solară eficientă, adăugând aici și necesitatea utilizării produselor cu protecție solară, esențiale în orice moment al zilei. În cazul în care ești la plajă, îți recomandăm să folosești crema de protecție solară de mai multe ori în timpul zilei, în special după ce ai ieșit din apă. În plus, pentru copiii mai mici de un an, expunerea la soare trebuie evitată complet, iar între orele 11:00 – 17:00 nici adulții nu ar mai trebui să se expună razelor ultraviolete.

În ceea ce privește produsele utilizate, îți recomandăm să le alegi cu grijă și să fii atentă la calitatea acestora. De exemplu, experții Gerovital în colaborare cu specialiști din sănătate au creat o gamă nouă de produse dermatocosmetice eficiente și testate dermatologic, Gerovital H3 Derma+ Sun. Aceasta conține produse pentru întreaga familie și are o formulă inovatoare pe bază de Ulei natural ecocertificat Inca Omeg, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali. Printre produsele gamei se numără Crema Protecție Solară Copii SPF 50, special concepută pentru pielea sensibilă a copiilor. Fluidul Protecție Solară SPF 20 are efecte antioxidante ce luptă direct împotriva acțiunii distructive a radicalilor liberi. De asemenea, Laptele Protecție Solară SPF 30 asigură o protecţie antioxidantă sporită prin contracararea efectelor nocive ale radicalilor liberi formaţi sub acţiunea radiaţiilor UV, iar pentru o piele mai deschisă la culoare, recomandăm Laptele Protecție Solară SPF 50 cu un factor de protecție mai înalt. Pentru pielea tenului, cel mai expus razelor solare, îți recomandăm Crema de Față Anti-îmbătrânire SPF 50. Combinația dintre untul de cacao și uleiul natural inca omega ajută la prevenirea intoleranțelor solare, a petelor pigmentare sau a unor afecțiuni mai puternice ce pot agrava o boală cutanată a pielii prin expunerea acesteia la soare. Nu uita ca după expunerea la soare să folosești produse care să hidrateze atât pielea ta, cât și pe cea a copilului. Îți recomandăm Loțiunea Calmantă după Plajă ce asigură calmarea și regenerarea pielii înroșite în urma supraexpunerii la soare, având o textură ușoară ce pătrunde rapid în piele, lăsând-o să respire.

 

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

1 COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU