PsihoArmonie. Program de Dezvoltare Personală Pentru Copii 3-6 ani şi 7-12 ani

11:00 - 14:00
Sâmbătă 13 Ianuarie 2018
București

Din 13 Ianuarie incepe o noua grupa la PsihoArmonie, programul de dezvoltare personală pentru copii de 3-6 ani şi 7-12 ani, cu psihologul Oana Petriman, la Centrul PsihArt.

Tematica program: Libertate de exprimare, libertate de a fi – Play Therapy (ludoterapie ghidata de copil).

Centrul PsihArt organizează un program unic de workshop-uri dedicate dezvoltării personale a copiilor ce are ca scop optimizarea relațiilor interpersonale, stimularea creativității și a spontaneității, facilitarea exprimării emoționale și a expresivității corporale, încurajarea autonomiei și creșterea încrederii în sine, precum și antrenarea competențelor sociale.

Cream relatii si le intretinem in mod asertiv!

Copilului i se vor oferi contexte in care sa experimenteze noi modalitati sanatoase de relationare atat cu cei de varsta sa, cat si cu figurile investite cu autoritate (parinti, profesori, etc.). Comunicand asertiv, copilul va reusi sa solutioneze conflicte care in mod inerent pot aparea într-un grup. Libertatea in exprimare si in manifestare acordata de catre terapeuti, va stimula capacitatea de adaptare a copilului, ajutandu-l sa faca fata situatiilor dificile sau frustrante intr-un mod cat mai spontan si creativ.

VEZI TOATE EVENIMENTELE DIN WEEKEND

In cadrul grupelor de dezvoltare personala din programul PsihoArmonie copiii:

 • invata sa comunice asertiv, isi constientizeaza resursele, capacitatile si devin constienti si de resursele celorlalti, iar aceste lucruri il ajuta sa-si imbunatateasca relatiile cu ceilalti.
 • invata cum sa lucreze cu propria persoana, sa se dezvolte, sa descopere lucruri valoroase despre sine si despre ceialti.
 • isi dezvolta abilitati de relationare sociale si emotionale prin interactiunea directa cu ceilalti copii;
 • afla cum pot face fata diferitelor situatii conflictuale sau dificile prin dinamica psiho-relationala de grup;
 • invata sa isi exprime  si sa gestioneze in mod sanatos emotiile negative, cum sa puna limite sanatoase in relatie cu altii.
 • Concret prin diferite tehnici terapeutice(jocuri dinamice,joc de relationare,jocuri de cunoastere, joc de rol, dramaterapie, sandplay therapy, povesti terapeutice, jocuri de miscare si expresie corporala, copilul se aduce pe sine intr-un spatiu de siguranta unde se simte acceptat si valorizat si experimenteaza (intr-un mediu sigur) situatii dificile cu care se confrunta in viata de zi cu zi, descoperindu-si astfel resursele personale pentru a le face fata.Grupul are rol de suport si cadru de siguranta.

Abonează-te la Newsletter GOKID!
Îți trimitem Invitații la Evenimente, Newslettere de Weekend și Povestea de Duminică Seara
+ CADOU 

14 Jocuri pentru Dezvoltarea Inteligenței Emoționale

 VREAU! 

PSIHOARMONIE AFIS ian 2018

Apasă pe butonul de mai jos şi înscrie-te în program!

 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Detalii PsihoArmonie – Program de dezvoltare personală pentru copii

Programul de dezvoltare personală este destinat copiilor de 3-6 ani şi 7-12 ani.

Evaluare Initiala (obligatorie exclusiv la inscrierea in program): Aceasta sedinta presupune evaluarea individuala a copilului, precum si o discutie intre terapeuti si parinti cu privire atat la comportamentul copilului acasa si la scoala/ gradinita, cat si cu privire la asteptarile acestora de la grup. In urma acestei intalniri terapeutii decid si comunica parintelui daca acest tip de serviciu psihologic preteaza sau nu nevoilor copilului.

Evaluarea initiala in perioada 8-12 ianuarie 2018

NOTA: copiii care au mai participat la cursurile programului PsihoArmonie NU mai fac evaluare initiala.

Intalnirile de Grup propriu-zise. Şedinţele din cadrul fiecărui modul sunt create în funcţie de specificul psihocomportamental al grupei de vârstă cu care se lucreaza. Conţinutul, modalitatea de desfăşurare, materialele de lucru, temele abordate precum şi tehnicile utilizate sunt variate, iar în realizarea lor se tine cont de vârsta şi nevoile psihologice ale copilului.

OBIECTIVE

Grupurile de dezvoltare personala au ca scop atingerea unor categorii de obiective majore: centrate pe dinamica de grup, pe creativitate si spontaneitate, pe exprimare corporala, pe autonomie, pe imaginea de sine, pe competente emotionale si sociale.

In cadrul acestui modul le oferim copiilor posibilitatea de a se manifesta liber. Fiecare isi va creea propriul joc, cu sprijinul terapeutilor si al grupului. Jucanu-se, copilul exteriorizeaza sentimente, nevoi, temeri si dorinte, in mod spontan si fara constrangeri.

Astfel incurajam si sustinem libera exprimare, relationarea asertiva, sustinere si validare emotionala si relationala.

DATE DE DESFASURARE

Evaluarea initiala in perioada 8-12 ianuarie 2018 – cost sedinta 100 RON
Desfasurarea sedintelor modulului:
13.01.2018; 20.01.2018; 3.02.2018; 17.02.2018; 24.02.2018; 10.03.2018; 17.03.2018; 24.03.2018; 14.04.2018; 21.04.2018;

COST MODUL

500 RON – 10 SEDINTE A CATE 60 MINUTE

PROGRAM:

 • 11.00h – 12.00h- GRUPA 3-6 ANI
 • 13.00h – 14.00h- GRUPA 7-12 ANI
Locatie: Centrul PsihArt, strada Visinilor, nr3.(www.psihart.ro)

COORDONATOR PROGRAM

Programul „PsihoArmonie de dezvoltare a personalității copiilor” este coordonat de Oana PETRIMAN, Psiholog clinician, Consilier Gestalt, Trainer Tam The> https://www.psihart.ro/echipa/oana-petriman/.

Ședința de evaluare inițială se desfășoară în urmă înscrierii și se programează prin contact telefonic direct cu terapeutul grupului. Ședința costă 100 lei și nu este inclusă în tariful programului.

Scopul acestei ședințe este de a stabili dacă programul de dezvoltare personală este potrivit pentru nevoile de dezvoltare psiho – emoționale ale copilului.

Detalii despre programul complet de dezvoltare psiho-emoțională PsihoArmonie găsiți pe www.psihart.ro.

Ne puteti suna la 0728188256.

Apasă pe butonul de mai jos şi înscrie-te în program!

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Centrul PsihArt

  • Adresa: Str. Vișinilor nr 3, Sector 2, București
  • Zona: Piața Unirii, repere: Foișorul de Foc, Hala Traian
  • RATB: Stația Hala Traian 14,55,40,56,133; Stația Popa Nan 70, 79, 92

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 13 Ianuarie 2018

Program:
11:00 - 14:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL