Pulse of Europe – București

Pulse of Europe București organizează pe 2 iulie prima manifestație publică pentru promovarea valorilor europeane și a unității UE! Fii parte a pulsului european și implica-te activ la construirea unui continent puternic și care garantează pacea.

Pulse of Europe (PoE) este o inițiativă civică ce își propune să apere idealurile Europei Unite, dincolo de politică sau religie. Nu promovăm scopurile niciunui partid politic. Toți cei care acceptă ideea europeană pot face parte din această inițiativă cetățenească. Pulse of Europe București face parte din această rețea europenă care nu militează împotriva cuiva, ci pentru existența unei comunități a valorilor ce transcende graniţele naționale.

Te așteptăm pe DUMINICĂ, 2 IULIE la ora 14.00 în parcul Herăstrău la Monumentul părinților fondatori ai Uniunii Europene unde vom milita pentru o uniune mai integrată și mai prosperă și ne vom face cunoscute convingerile europene.

Uniunea Europeană a fost și este, înainte de toate, o uniune care garantează pacea. Pentru continuarea acestei situații este imperativ ca Europa să rămână puternică și unită, iar noi ne propunem să contribuim la acest demers. Suntem convinși că numărul cetățenilor care au o poziție favorabilă ideii europene este mult mai mare decât al celor anti-europene. Să nu lăsăm vocile populiste să capete o vizibilitate sporită. Cu toții trebuie să ne ridicăm vocile pentru a ne face auzite convingerile. În contextul crizelor actuale, Europa are nevoie de absolut toți cetățenii săi. Fiecare dintre noi este direct responsabil pentru eșecul sau succesul viitorului nostru. Noi toți suntem responsabili!

PoE are întâlniri în fiecare duminică din prima săptămână a lunii în orașele din Europa. Adună-ți familia și prietenii și vino alături de noi!
PoE București va organiza întâlniri, maifestații sau dezbateri pe diferite teme de interes european în fiecare primă duminică a lunii la ora 14.00. Adună-ți familia și prietenii și vino alături de noi!

 

Detalii Eveniment

Data:
Sunday 02 July 2017

Program:
14:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL