Racelile la copii, un serial cu multe episoade

Debuteaza cu o tuse, apoi nasul da semne ca ceva nu este in regula si totul culmineaza cu o febra mare. La aceste simptome se mai adauga frisoanele, durerile de gat si de cap. Orice parinte cunoaste scenariul, iar odata cu racirea vremii acesta se repeta din ce in ce mai frecvent. Fie ca vorbim despre gripa, viroza, laringita, faringita, bronsita, pneumonie, infectiile respiratorii sunt bolile cu cea mai mare prevalenta la copii, in sezonul rece. Chiar daca parintii fac eforturi sa trateze fiecare episod de boala al copilului, invariabil aceasta revine, manifestandu-se la fel de intens.

Statisticile arata ca peste 25% dintre copiii pana la un an si 18% dintre copiii cu varsta 1-4 ani, din tarile dezvoltate, sufera din cauza infectiilor respiratorii recurente1.

Bolile tractului respirator superior au o prevalenta mai mare in infectiile respiratorii recurente, fiind afectati intre 10% si 30% dintre copii. Acestea au doua varfuri de manifestare:

  • intre varsta de 6 si 12 luni, atunci cand se epuizeaza resursele imunitare pe care copilulul le primeste la nastere, de la mama, prin transferul imunoglobulinelor;
  • in momentul in care copilul intra in colectivitate, odata cu inceputul gradinitei si al scolii.

O imunitate puternica poate oferi copilului protectia de care are nevoie pentru a lupta cu infectiile respiratorii, de aceea un tratament de sustinere imunitara este indispensabil. Adaugati si un antiviral natural, acesta va contribui atat la imbunatatirea imunitatii cat si in lupta cu agentii patogeni in perioadele de boala.

Cand discutam despre o infectie respiratorie recurenta?

Definirea conceptului de infectie respiratorie recurenta este dificil din cauza paletei complexe de afectiuni la care se face referinta. Unii copii pot avea cate 10-12 infectii respiratorii pe an, care dureaza intre 7 si 14 zile. In cazul otitei, media este de trei episoade pe parcursul a sase luni sau cinci episoade timp de un an. In cazul copiilor diagnosticul de rinita recurenta se stabileste atunci cand copilul face peste cinci episoade pe an, in timp ce in cazul farigitei recurente este de trei episoade in 12 luni (Bellanti, 1997; Graham, 1990; Teele et al., 1989).

Totusi, in stabilirea unui diagnostic de infectie respiratorie recurenta, sunt utilizate urmatoarele criterii2 :

  • copilul inregistreaza peste 6 infectii respiratorii pe an
  • copilul face cel putin o infectie respiratorie a cailor aeriene superioare pe luna, in special in perioada septembrie – aprilie
  • copilul are peste 3 episoade toamna, inclusiv infectii ale cailor respiratorii inferioare.

Actionati atat asupra cauzei cat si efectului

Colostrum plus Probiotics

Daca copilul dumneavoastra face constant infectii respiratorii, iar tratamentele alopate dau rezultate pe termen scurt, incepeti prin a va adresa Centrului de Medicina Integrativa Secom®. Specialistii centrului vor evalua starea de sanatate a copilului si vor stabili o schema de tratament personalizat, cu produse 100% naturale, care sa sustina tratamentul alopat.

Actionati atat asupra cauzei, prin intarirea sistemului imunitar, dar si asupra bolii prin produse antivirale specifice si nu-i administrati din prima antibiotice.

Tratamentul de sustinere a imunitatii trebuie sa fie constant si de durata. Este mai putin eficient sa-i administrati copilului vitamina C sau echinaceea doar atunci cand este bolnav. Daca ati observat ca cel mic face des infectii respiratorii, tratamentul de sustinere imunitara trebuie sa dureze luni si chiar ani. In acest fel, preveniti aparitia bolilor si scadeti din intensitatea simptomelor, atunci cand copilul se imbolnaveste.

Un complex de produse format din Colostrum plus Probiotics, Vitamin C 250mg si First Defense, va ajuta copilul sa preintampine si sa treaca mai usor peste boala.

Colostrum plus Probiotics este un produs exceptional, cu ingrediente bioactive, similar laptelui matern din primele 48 de ore dupa nastere. Formula de la Secom® contine imunoglobulinele IgA, IgD, IgE, IgG si IgM, lactoferina, factori de crestere, angiogenin, PRP (polipeptida bogata in proline), lactalbumine, vitaminele A si E, sulf organic, citokine, acid orotic, oligozaharide si glicoconjugate, lizozomi, glicoproteine. Produsul este imbogatit cu probiotice si prebiotice, actionand si asupra sistemului digestiv al copilului. Colostrum plus Probiotics ofera protectie antiinfectioasa prin actiunea puternica antivirala, antibacteriana, contribuind la functionarea normala a sistemului imunitar.

vitamina C copii

Vitamina C este un ingredient indispensabil in tratamentele pentru imunitate. Vitamin C 250mg de la Secom® contine doza optima de vitamina C per lingurita. Siropul este usor de administrat copiilor datorita gustului placut de portocala. Vitamin C 250mg contribuie la functionarea sistemului imunitar, protejeaza celulele de stresul oxidativ si actioneaza asupra mecanismelor energetice si de producere a colagenului.

First Defense

Includeti in schema de tratament si argintul coloidal, prin First Defense. Considerat antibiotic natural, argintul coloidal are un efect puternic antibacterian, antiviral, antifungic, antiparazitar pe mai mult de 650 de tipuri de agenti patogeni. Produsul contribuie la echilibrarea sistemului imunitar, reducerea timpului de recuperare dupa toate tipurile de infectii si reducerea stresului oxidativ.

O iarna in forma maxima, alaturi de copii sanatosi!

Alegand Secom® aveti certitudinea ca ati optat pentru cele mai bune solutii naturale pentru sanatate.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU