Raw Life & Style 2017

Lume, Lume!
Se anunta unul din cele mai mari Targuri Internationale – Raw Life& Style Romexpo – despre alimentatie raw vegan, terapii naturiste, cu platforma de Conferinte ”Evolutie Esenta& Spiritualitate”, Ateliere Educative si Expozitie de Arta! Un Targ International, dedicat tuturor categoriilor de varsta!

Perioada de desfasurare a Targului International Raw, Life& Style este 25-26 Noiembrie 2017, Sambata si Duminica – Romexpo, Pavilion C1!

In randul expozantilor veti gasi o paleta larga de produse terapeutice, naturiste, bio, alimenatie raw vegan, delicatese si multe altele!

In cadrul Conferintelor ”Evolutie, Esenta si Spiritualitate”, abordam o viziune cat mai unitara despre spiritualitate-stiinta-educatie si implicit sanatate.
Este, deci, un Eveniment necesar!

Pentru dumnevoastra, am organizat doua zile de cunoastere-elixir, 25, 26 Noiembrie, in care sa va puteti imbogati viata cu informatii de cea mai buna calitate!

Am creat aceasta platforma, in care, cei mai buni specialisti din Romania, pe domeniile amintite, sa poata interactiona cu publicul, si sa ofere informatii hranitoare, esentiale, pentru evolutia si viata fiecaruia!

Conferintele sunt dedicate urmatoarelor domenii: spiritualitate, religie, stiinta, neurostiinta, medicina, terapii alternative, naturopatie, alimentatie, psihologie, arta si sport.
Acestea, in viziunea ansamblului tripartit: trup, minte si suflet.
Paleta este foarte larga, atat in discutii cat si in domenii!

In cadrul Conferintelor avem o singura problema. Locurile sunt limitate! Asa ca este bine sa le ocupati din timp, avand in vedere ca intrarea la Conferinte este gratuita!

Printre cei care ne vor onora cu prezenta, amintim:
Prof.Dr Florin Colceag – geniul antrenor de genii, Prof.Dr Leon Zagrean Fondatorul Societatii Nationale de Neurostiinte, Prof. Dr Florin Munteanu – un vizionar in spirito-stiinta, Prof. Cristian Dragomir, Anatol Basarab, Doina Oprea, Psih. Monica Burcea, Dr.Homeopat Irina Firuti, Dan Corneliu Ionescu – Fresedintele FRA, Monica Rosu – castigatoarea medaliei de aur la jocurile olimpice de la Athena – 2004, Dr Florin Bebesel – Specialist in Medicina Tradionala Chineza, Mihaela Alexandru – Noua Medicina Germanica, Oreste Teodorescu& Doru Bem.

Mai multe Info despre program gasiti aici: http://www.rawlife.ro/manifestari-conexe.

Sectiunea de Ateliere si Mini-ateliere este, de asemenea, dedicata acelorasi domenii mai sus amintite. Programul este foarte bogat si aveti de unde alege pentru a va contura un program propriu in cadrul Targului.

Participarea in cadrul Conferintelor ”Evolutie Esenta& Spiritualitate”, Atelierelor si Mini-Ateliere, este GRATUITA!

Singurul cost – biletul Romexpo de intrare in Pavilion C1, in valoare de 10 lei/zi – Full Acces

Program: 25-26 noiembrie, între orele 10.00 și 19.00.

Un eveniment Romexpo, in parteneriat cu Membrul Fondator al Centrului OR&DO Romania, Doru Bem.

Va asiguram, este un eveniment pe care nu doriti sa il ratati! Va asteptam cu drag!

http://www.rawlife.ro/manifestari-conexe

Detalii Eveniment

Perioada:
25-26 November 2017

Ora incepere:
10:00

Ora terminare:
19:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Romexpo

Județ:
Sector 1

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Bulevardul Marasti, nr. 65-67

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL