Relax Kids – Family Session – cu Adriana la IKWE yoga studio | Cluj-Napoca

17:15 - 18:15
Miercuri 12 Februarie 2020
Cluj-Napoca

Relax Kids – Family Session – cu Adriana

Sesiunile Relax Kids dedicate întregii familii au scopul de a crea timp special pentru fiecare familie, de a oferi momente de conectare între părinți și copii într-un mod relaxant și distractiv.

Cu ajutorul celor 7 pași Relax Kids care cuprind mișcare, joacă, stretching, exerciții de respirație, masaj, afirmații pozitive și povești de relaxare, copiii și părinții sunt aduși împreună pentru A FI împreună, pentru a se bucura mai mult unii de alții și pentru a aprecia lucrurile simple, cele care dau sens vieții noastre.

Mai multe detalii despre tehnica Relax Kids și Relax Kids Romania găsiți aici: https://www.facebook.com/RelaxKidsRO/

Adriana Gog este instructor Relax Kids din martie 2016, când a adus pentru prima dată tehnica Relax Kids în România. În prezent scrie povești de relaxare pentru copii și adulți și oferă ore de Relax Kids pentru copii de toate vârstele, tineri, familii, dar și sesiuni de relaxare pentru adulți. Dorința ei este de a oferi cât mai multă prezență și autenticitate în viața copiilor și a tuturor celor din jur și de a introduce într-un mod cât mai prietenos momentele de liniște și de prezență atât de necesare pentru a fi conectați atât cu sinele nostru, cât și cu tot ceea ce ne înconjoară.

Sesiunile de Relax Kids îmbină mișcarea, joaca și poveștile cu elemente de yoga, mindfulness și meditație.Vârsta copii: 3-7ani.
Înscrierea se poate face aici:
https://forms.gle/q1mRZuEcU9zMdasb8

Contributie: 50ron/familie (1 copil+1 parinte)

Detalii Eveniment

Data:
Miercuri 12 Februarie 2020

Program:
17:15 - 18:15

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL