Ridichea uriașă. Spectacol +2 ani la Teatrul Arlechino – Brașov

10:30
Duminică 21 Aprilie 2024
Brasov

Povestea noastră începe cu un nor călător care zăbovește deasupra gospodăriei Vasilovici. Familia Vasilovici este numeroasă dar haioasă.

Vă prezentăm membrii acesteia rând pe rând, de jos în sus, și de la stânga la dreapta, după cum urmează: mai întâi stimabilul domn Fitzwiliam Vasilovici este un șoricel pufos și morocănos, urmat de domnișoara Josefina Vasilovici, o pisică jucăușă, apoi vi-l prezentăm pe bătrânul Ludwig Vasilovici, un dulău bolnăvicios. Toți o respectă și o iubesc pe bunica Agripina Vasilovici care are o privire de vulture și îl îndrăgește nemărginit pe Nistor Vasilovici- bătrânul ei soț care a văzut multe la viața lui, dar niciodată o legumă atât de mare și de veselă ca și Ridi Vasilovici, cel mai nou membru al familiei.

De ce a crescut atât de mare? Ce au făcut Vasilovicii cu ea? Au reușit să o scoată din pământ?

Nu vă spunem …dacă sunteți curioși, veniți să vedeți cu ochii voștri!

Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta de 2+.

Prețul unui bilet per reprezentație este de 23 lei. Tariful este unic pentru orice categorie de spectator (adult, copil etc).

Biletele se pot achiziționa online sau de la casieria teatrului, miercuri și joi între orele 14:30-17:30, sâmbătă între 09:00-13:30, iar duminică între orele 09:00-12.30.

Vă așteptăm!

📍 Teatrul Arlechino, Brașov

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://teatrularlechino.ro/program/

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 21 Aprilie 2024

Program:
De la 10:30
De la 12:00

Orasul:
Brasov

Detalii Locație

Teatrul Arlechino Brașov

Județ:
Brașov

Oraș:
Brașov

Adresa:
Strada Apollonia Hirscher, 10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Brasov!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL