ROBLOX – Dezvoltarea Jocurilor Video. Curs pentru copii @ ITLevel

București

Creativitatea copilului poate fi lăsată să zboare la cursul de dezvoltare a jocurilor video în ROBLOX.

Copiii sunt plini de idei creative. La cursul de dezvoltare a jocurilor video în Roblox, copilul va învăța că jocurile pe care le-a visat le poate creea chiar el. Alături de o echipă de traineri specializați, cursantul își va dezvolta abilități de gândire rațională și structurată și va avea posibilitatea să își valorifice ideile.

Cursul este orientat 100% spre cursant lăsându-i creativitatea să zboare. Astfel, fiecare curs este unic și copilul va avea la final cunoștințele necesare pentru crearea unui joc video în Roblox dar și un joc făcut de el însuși în cadrul cursului pe care îl poate juca cu prietenii săi.

 

Înscrieri:

Telefon/WhatsApp: 0751.011.391
Email: [email protected]

Locație: Șoseaua Mihai Bravu, nr. 62A, corp B, etaj mezanin, indicativul M:4-5, București, Sector 2

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU