Sa avem grija de lucruri! de Aleix Cabrera

Cum sa-i invatam pe copii sa aiba grija de lucruri? Aflam din „Sa avem grija de lucruri!” de Aleix Cabrera! O carte minunata si extrem de utila pentru cei mici, caci invata cum sa aiba grija de lucruri prin sfaturi simple, imagini frumos colorate si mesaje clare.

Cum sa ne facem viata mai usoara cultivand la copii calitatea de a fi responsabili fata de actiunile lor si dorinta de a fi ordine? Prin simple situatii prezentate din viata personajelor din carte, copiii constientizeaza importanta aranjarii lucrurilor, isi dau seama ca daca lucrurile nu sunt asezate la locul lor data viitoare nu le mai gasesc, invata ca atunci cand nu au grija de jucarii acestea se strica si nu se mai pot juca cu ele, invata sa repare obiectele stricate, etc.

cum sa avem grija de lucruri

Tip selectie: Pe incercate

De unde puteti cumpara cartea ? Click aici.

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU