Sâmbăta creativă. Ateliere de creație 5-14 ani @ Iași

10:00 - 14:00
Sâmbătă 31 August 2019
Iasi

Ce mică-i vacanța mare! 🤭

🌟Așa că hai să ne bucurăm din plin de fiecare zi și să o petrecem cât mai #creativ, pictând la #șevalet, schițând cu #cărbuni, pictând tricouri, explorând diferite #tehnici de #pictură și #desen, precum și curiozități din lumea Artelor vizuale și cea din jurul nostru.✨

🌟Am pregătit o serie de #ateliere care să provoace rotițele creativității și să ajute copilașii să își valorifice #calitățile artistice, #relaxându-i și oferindu-le un mod special de a se #dezvolta și #exprima.

🌟Atelierele sunt gândite pentru cei care preferă programul de #sâmbătă și doresc să petreacă weekend-ul într-un mod creativ:
– grupa 7-14 ani,10.00 – 12.00
– grupa 5-6 ani, 12.30 – 14.00

🌟Sub îndrumarea coordonatorului Irina Andriesei-Popa, echipați cu pensule, creioane, șevalete, pânze, palete, șorțuri și muulte culori, pe care le punem la dispoziție în atelier, vom aborda teme diverse și interesante, care să presupună tehnici speciale și materiale deosebite (ex. pictură pe tricouri, pictură pe pânză, grafică, lucrul cu tușuri colorate etc).

🌟Investiție – include toate #materialele necesare (pensule, creioane, șevalete, pânze, palete, șorțuri, diferite tipuri de culori, pasteluri, cartoane, cărbuni), precum și #pauza de ronțăieli (covrigei, prăjiturele, ceai delicios de fructe de pădure):

– 45 lei ședința de 2h/ abonament de 4 ședințe consecutive 150lei
(maxim 9 copii/ atelier)

✔️ oferim reduceri pentru frățiori
✔️oferim reduceri pentru copilașii care aleg să participe la 2 ateliere pe săptămână

Înscrieri și detalii:
📞0742565666 – atelierul Drag de Artă

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 31 August 2019

Program:
10:00 - 14:00

Orasul:
Iasi

Detalii Eveniment Recurent

Sâmbăta creativă. Ateliere de creație 5-14 ani @ Iași este organizat în perioada 10-31 August 2019; Sâmbăta în fiecare săptămână.

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Iasi!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL