Satul luminat. Atelier 6-9 ani la Casa OAR București

14:00 - 17:00
Sâmbătă 17 Decembrie 2022
București

Fă echipă cu copilul tău şi haide să construim o ghirlandă luminoasă din căsuţe tradiţionale, din zona de unde provin străbunii familiei voastre. Vă veţi bucura apoi acasă, de sărbători, de o atmosferă cu tradiţie!

Cine?
Copii de 6-9 ani

Ce?
Asociaţia De-a Arhitectura organizează, în parteneriat cu Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România, pe 17 decembrie 2022, atelierul „Satul luminat” dedicat copiilor de 6-9 ani.

Atelierul își propune să îi facă pe copii să cunoască modul de locuire al moșilor și al strămoșilor lor, materialele folosite la construcția caselor de către aceștia, să înțeleagă legătura și respectul profund dintre oameni și natură. Ideea atelierului este aceea de a face copiii să se transpună din viața de oraș la cea de la sat, de la viața individuală de apartament la ideea comunității sătești. Fiecare copil va afla câte ceva despre zona din care provin bunicii sau străbunicii, va construi o ghirlandă luminoasă din căsuțe din zona strabunilor săi, realizând un sat luminos pentru bradul de Crăciun.

Copiii participanți vor face echipă cu părinții lor, de aceea invităm adulţii care îi însoţesc pe copii să se implice activ, în special la partea practică.

Atelierul este îndrumat de arh. Ioana Rizea. Atelierul a fost creat de: arh. Cătălina Comănariu şi antropolog Irina Apan.Cum?
Înscrierile se realizează pe platforma De-a arhitectura, aici: https://portal.de-a-arhitectura.ro/main/events/259/details, în limita celor 12 locuri disponibile. Pentru a rezerva un loc este nevoie să vă faceți un cont pe platformă, cont care poate fi folosit ulterior pentru alte înscrieri. Atelierul are un cost de 70 RON/echipă copil-părinte, plata se face odată cu înscrierea pe platformă.

Politica de restituire:
⌂ În cazul în care efectuați plata și atelierul este anulat din motive care țin de organizatori, suma o să vă fie restituită integral.
⌂ În cazul în care efectuați plata și anulați participarea la activitate din diferite motive, banii nu vor fi restituiți.
Despre activitățile noastre aflați mai ușor și dacă vă înscrieți la newsletterul lunar Doza De-a arhitectura, pe site-ul nostru, în partea de jos a paginii: http://www.de-a-arhitectura.ro/.

Când?
Pe 17 decembrie 2022, între orele 14:00-17:00.

Unde?
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România (mansardă), str. Sf. Constantin, nr. 32, sector 1, Bucureşti.

Vă aşteptăm alături de noi să iluminăm întunericul lunii decembrie cu un întreg sat!

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 17 Decembrie 2022

Program:
14:00 - 17:00

Orasul:
București

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL