Scoala de vara: Arta Actorului pentru copii

18:30:00 - 18:30:00
19-23 August 2013

Program de vara pentru copii: Exercitii de improvizatiejoc, observare si actiune concreta.

arta actorului, scoala de varaUniversul copiilor este intotdeauna un subiect fascinant. Totusi, unii copii au probleme in a se exprima in mod natural. Tot ceea ce au ei nevoie pentru a se simti in largul lor este cunoasterea de sine.

Pe parcursul celor cinci sedinte de curs, cei mici isi vor exersa si dezvolta aptitudinile de comunicare si relationare cu ceilalti, vor invata sa-si construiasca increderea in fortele proprii si vor descoperi cum anume isi pot folosi mai bine calitatile personale.

Integrarea sociala este un factor determinant in educatia copilului, iar acesta trebuie sa aiba curaj sa se exprime firesc si in conformitate cu fiecare situatie in care este pus. Pentru aceasta, copiii au nevoie sa cunoasca si sa faca diferenta intre mama si profesor, intre adult si copil, intre autoritate si liberatate si treptat sa invete cum sa se adapteze in mod firesc la medii si situatii diferite.

Modalitatea cea mai usoara si mai placuta pentru a-i face pe copii sa se descopere si sa fie cat mai constienti de ei insisi si de calitatile pe care le au este prin intermediul JOCULUI.

Iata, prin urmare, ce ne propunem:

OBIECTIVELE CURSULUI

Dezvoltarea imaginatiei artistice. Imbunatatirea abilitatilor de comunicare si socializare; dezvoltarea limbajului non-verbal. Organizarea si structurarea gandurilor si actiunilor. Dobandirea rabdarii, atat prin observare, cat si prin actiune. Capacitatea de a gandi si actiona in mod firesc in situatii noi.

Eliminarea unor probleme de timiditate; consolidarea increderii in sine. Descoperirea competitiei, dar si a acceptarii greselilor. Implicare in grup si invatare prin intermediul lucrului in grup. Respiratie, concentrare, relaxare si tehnici de dictie. Indeplinirea, finalizarea diferitelor teme.

CUM INVATAM?

Prin intermediul exercitiilor in grup, prin joc, exercitii de improvizatie, observare si actiune concreta.

La finalul cursului, vom prezenta un scurt «spectacol» care va contine jocurile si exercitiile studiate in timpul de lucru efectiv.

Va rugam tineti cont de faptul ca atelierele noastre nu se adreseaza copiilor cu nevoi speciale.

 

Cost: 250 ron

Cost redus: 225 ron

 

Va puteti inscrie la atelierele pentru copii prin email la [email protected]

Pentru informatii suplimentare sunati la 0723 167 892 sau 021-321.30.22

Detalii Eveniment

Perioada:
19-23 August 2013

Ora incepere:
18:30:00

Ora terminare:
18:30:00

Orasul:

Detalii Locație

Scoala de Arte si Maniere

Județ:
Sector 3

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Str Popa Soare, nr. 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din !
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL