Școala de Vară cu Profesor Nativ Britanic! Native English School

» Lecții de engleză cu profesor britanic nativ pentru copii și adolescenți! Înscrie-l la Școala de Vară!

» Grupe de Genki English pentru 🌟 4-6 și 7-9 ani, 🗺️ Clubul National Geographic pentru copii de 10-11 ani și Ted Talk pentru 12+ ani!

» Prețuri începând de la 300 de lei pe săptămână!

» Nou! ️ NOU! Native English Code Skool – Inspirăm copiii să ia parte la lumea digitală! 💻 Adresat copiilor de 9-11 ani și 12-14 ani. Durata: 2 ore pe zi/1 săptămână Preț: 400 de lei/săptămână! Detalii, mai jos!

Misiunea noastră este să însuflețim orele de curs cu ajutorul lecțiilor și activităților distractive și de neuitat, asigurând o metodă rapidă și eficientă de învățare a limbii engleze.

Native English School consideră că momentul în care ne lăsăm captivaţi de o limbă străină, abia atunci învățăm cu adevărat! De aceea am personalizat lecțiile și activitățile pentru a fi potrivite pentru orice vârstă, orice nivel și stil de învățare.

Alături de pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge, Native English School urmează programul Genki English, dezvoltat la Universitatea Harvard și sprijinit de British Council, și prin intermediul căruia milioane de copii din întreaga lume au învățat să rețină cuvinte noi și şi-au însuşit în scurt timp limba engleză!

Școala de Vară Native English School cu profesor nativ britanic!

Grupe de Genki English pentru 🌟 4-6 și 7-9 ani

  • Include: 10 de ore de lecţii Genki English şi 5 ore activităţi creative adiţionale, de asemenea în limba engleză (cum ar fi cântec & dans, arta & meşteşug, jocuri & construcţii, natura & geografie şi joacă în aer liber). Toate lecţiile şi activităţile se desfăşoară cu un Profesor Britanic Nativ.
  • Preţ: 500 lei pe săptămână! (Se poate opta și pentru modul de 2 săptămâni – 1000 lei)

Copilul va fi expus permanent la Engleza Britanică Nativă prin jocuri distractive, cântece şi alte activaţi utilizând softul interactiv Genki English prezentat la TEDx, cercetat la Harvard şi susţinut de British Council că o metodă rapidă şi eficientă de învăţare a limbii engleze.

Cu accentul pus pe vorbire şi ascultare, copilul tău va învaţă un vocabular şi o gramatică adecvată vârstei, va fi capabil să înţeleagă şi să răspundă la întrebări, dar şi să urmeze instrucţiuni în limba engleză. Dar, cel mai important, copilul tău se va distra în timp ce vă învăţa Engleza cu un vorbitor nativ!

AFLĂ MAI MULTE AICI

REZERVĂ UN LOC AICI! Numărul de locuri este limitat!

Engleză Intensiv: 10-11 ani și 12+ ani:

Club National Geographic (10-11 ani)

  • Include: 10 de ore de lecţii în limba engleză bazate pe seria educativa Naţional Geographic Our World cu un Profesor Britanic Nativ.
  • Durata: 1 săptămâna (2 ore pe zi) intensiv
  • Preţ: 300 lei (sau 600 lei pentru modul de 2 săptămâni) + 60 lei taxa pentru materiale de curs

Aceste materiale de pregătire fantastice de la Cambridge animă clasa prin utilizarea fascinantelor informaţii din lumea reală care motivează cu adevărat elevii să înveţe limba engleză, toate acestea în timp ce se distrează.

AFLĂ MAI MULTE AICI

REZERVĂ UN LOC AICI! Numărul de locuri este limitat!

Club Ted Talk (12 ani +)

  • Include: 10 de ore lecţii de limba engleză TED TALKS cu un Profesor Britanic Nativ.
  • Durata: 1 săptămâna (2 ore pe zi) intensiv
  • Preţ: 300 lei (sau 600 lei pentru 2 săptămâni) + 60 lei taxa pentru materiale de curs

Ideile excelente stimulează învăţarea şi inspiră comunicarea. Ted Talks oferă idei clasei pentru a ajuta elevii să dobândească abilitatea de vorbire în limba engleză. Scopul acestui ciclu educativ cu adevărat uimitor este că studenţii să îşi poată exprima propriile idei în clasă, la locul de muncă sau în lume!

AFLĂ MAI MULTE AICI

REZERVĂ UN LOC AICI! Numărul de locuri este limitat!

ÎNSCRIERI

Native English School – București, Str. Aviator Jean Textier, nr. 17, aproape de Liceul Jean Monnet

Scoala de Vara cu profesor nativ britanic! Native English School code skool

Native English Code Skool!

Native English School dorește să ajute și să inspire toți copiii să ia parte la lumea digitală. De aceea lansăm Native English Code Skool!

Grupe pentru vârste de: 9-11 ani și 12-14 ani!

Durata: 2 ore pe zi/1 săptămână Preț: 400 de lei/săptămână + 50 de lei pentru materiale didactice

Un loc unde copilul tău poate veni nu numai pentru a învăța cod și a-și proiecta propriile jocuri pe calculator, ci și unde poate fi într-un mediu de limbă engleză în afara mediului de la școală!

Primul loc din România unde se folosește ca material didactic tehnologia BBC micro:bit – cea mai ușoară și eficientă metodă de dobândire a noțiunilor digitale.

Condiții:

Cunoștințe la nivel de bază/pre-intermediar de limbă engleză

Cont Gmail și laptop personal – vom descărca softul direct pe laptopul copilului, astfel încât acesta să poată exersa acasă ceea ce a învăţat la curs și să-și creeze singur propriile jocuri video.

AFLĂ MAI MULTE AICI

REZERVĂ UN LOC AICI! Numărul de locuri este limitat!

Profesorii noștri

Samantha Teasdale Scoala de Vara cu profesor nativ britanic! Native English School Samantha Teasdale – fondator Native English School, profesor nativ de limba engleză

Samantha Teasdale, născută în Cheshire, Marea Britanie, s-a mutat în România în anul 2012. Aici a fondat alături de soțul său, Cosmin, medic stomatolog, clinica Bucharest British Dental Place, iar de un an se ocupă de un nou proiect: Native English School.

Samantha are o experiență de peste 15 ani în relațiile cu clienții, iar în cadrul Bucharest British Dental Place coordonează activitatea pacienților la nivel internațional (clinica se dezvoltă acum și pe piața locală, însă baza activității a reprezentat-o până acum tratarea pacienților străini care vin la București pentru a face de turism medical).

Bohdan Pantella Scoala de Vara cu profesor nativ britanic! Native English SchoolBohdan Pantella – Coordonator Native English Code Skool

Bohdan Pantella este profesor de informatică originar din Manchester, Marea Britanie.

Cu o vastă experiență, profesorul a predat în mai multe școli britanice, precum și în mai multe şcoli internaţionale britanice din întreaga lume (România, Orientul Mijlociu, Asia şi Africa, predând limba engleză copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 18 ani).

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL