Secom® sprijina lupta impotriva hepatitei!

Secom® sprijina lupta împotriva hepatitei! De Ziua Mondiala de Lupta impotriva Hepatitei Secom ofera 10% reducere la produsele pentru afecțiuni hepatice.

Secom® sprijina lupta împotriva hepatitei! De Ziua Mondială de Luptă împotriva Hepatitei Secom ofera 10% reducere la produsele dedicate afecțiunilor hepatice.

Secom® marchează Ziua Mondială de Lupta impotriva Hepatitei cu 10% reducere la produsele recomandate în afecțiuni hepatice. Oferta este disponibilă în toate cele 6 magazine Secom®, din București, Ploiești și Iași în perioada 27 iulie – 1 august 2015.

Ziua Mondială de Lupta impotriva Hepatitei a fost stabilită pe 28 iulie în urma unei decizii a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) din anul 2010. Tema acțiunilor din acest an este axată pe importanța informării cât mai amănunțite privind modalitățile de transmitere, riscurile pe care le implică și modalitățile de prevenție disponibile. Infecțiile cu virusuri hepatitice provoacă anual aproape 1,5 milioane de decese. cifre cărora li se adaugă pacienții care necesită tratament pentru forme mai puțin avansate, forme cauzate de intoxicații cu substanțe din mediul înconjurător, de consumul de alcool, droguri sau anumite medicamente, precum și numărul de cazuri încă nediagnosticate sau asimptomatice. OMS estimează că 2 miliarde de persoane au intrat în contact cu virusul hepatitei B și, dintre acestea, 350 de milioane au devenit purtătoare cronice, cu risc înalt de infectare cu virusul hepatitei D. De asemenea, OMS avertizează că aproximativ 170 de milioane de persoane sunt infectate cu virusul hepatitei C și mai mult de 10 milioane cu virusul hepatitei D. De altfel, 2 milioane de oameni se infectează anual cu virusul hepatitei B sau C doar prin injecţii sau transfuzii.

În campania Secom® sunt incluse aproximativ 30 de produse, care oferă protecție hepatică, susțin și contribuie la îmbunătățirea structurii și a funcțiilor hepatice sau ajută la detoxifierea hepatică, extracte vegetale, ingrediente inovatoare și patentate, în concentrații optime.

Campania este valabilă în magazinele Secom®, în perioada 27.07.2015 – 01.08.2105, în limita stocului disponibil.

Reducerea de 10% se aplică la toate produsele din gama “Ficat și vezică biliară” și nu se cumulează cu alte oferte speciale active.

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Lista completă a produselor și detalii sunt disponibile aici: http://secom.ro/produse/promotii/secom-sustine-lupta-impotriva-hepatitei/

DISTRIBUIE
Hey! Sunt iniţiatoarea GOKID, proiectul meu de suflet lansat după ce am născut-o pe Sonia. Comoara mea se apropie cu paşi mari de 11 ani care au fost plini de transformări pentru toată familia. În tot acest timp mi-am dorit să ieşim împreună, să ne bucurăm cu toţii de plăcerea de a ne întâlni şi conecta cu alţi copii şi părinţi. Sper ca recomandările noastre de evenimente şi activităţi să te ajute să petreci clipe minunate în familie!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU