Secretele piramidelor: Calatorie in Egiptul Antic, eveniment pentru copii

11:00:00 - 11:00:00
Sâmbătă 14 Februarie 2015
București

 

Eveniment pentru copii de 7-12 ani, Secretele piramidelor: Calatorie in Egiptul Antic sustinut de istoricul Monica Neatu la Fundatia Calea Victoriei.

Atelierul se adreseaza tuturor copiilor dornici sa inteleaga si sa descifreze minunata aventura a oamenilor de-a lungul timplului, fara date si explicatii complicate, curiozitatea fiind cea care ne va ghida pasii de-a lungul istoriei.

 

eveniment copii Secretele piramidelor

 

Enigmatice, batute de soarele desertului, pline, spun legendele, de coridoare tainice si camere secrete, piramidele ne starnesc curiozitatea dar si pofta de aventura. Martore a mii de ani de istorie, ele spun povestea unei civilizatii infloritoare si misterioase ce ne indeamna sa o descoperim. Taram plin de legende, Egiptului antic dezvolta imaginatia si pofta de povesti, determinandu-i pe cei mici sa se familiarizeze, in joaca, cu o pagina din istoria umanitatii.

“Secretul mumiilor si descifrarea hieroglifelor, animalele stranii venerate de egipteni, alaturi de faraonii puternici si zeii misteriosi ne vor ajuta, dragi copii, sa tesem impreuna firul aventurilor si sa patrundem, precum arheologii, in cele mai intortocheate unghere ale piramidelor. Calauze ne vor fi alaturi de imaginile fabuloase, legendele scrise pe papirusurile stravechi si, nu in ultimul rand, spiritul ludic si dorinta de a descoperi lumea povestind.”-Monica Neatu

 

Lector: Monica Neatu

Data: 14 Februarie 2015; Ora:11:00

Varsta Minima:7; Varsta Maxima:12

Cost: 30 ron; Cost redus (card fidelitate): 25 ron

Locul de desfasurare : Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Inscrieri la [email protected]

Detalii la www.victoriei.ro

 

Detalii Eveniment

Data:
Sâmbătă 14 Februarie 2015

Program:
11:00:00 - 11:00:00

Orasul:
București

Detalii Locație

Fundatia Calea Victoriei

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
str. Popa Soare 40, et. 1

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL