Ședință de evaluare gratuită la cursul de programare vizuală pentru copii 7-11 ani la Code School Clubs – Constanța

29 Septembrie - 09 Octombrie 2022
Constanta

Lecțiile de programare vizuală sunt organizare pe nivele de înțelegere și vin la pachet cu distracție și învățare prin joacă. Copiii au ocazia să dezvolte jocuri, aplicații și animații, iar apoi pot să invite părinții sau prietenii să se bucure împreună de ele.

Ce învață copiii la cursul de programare vizuală

Susținut cu drag de traineri specializați, cursul de programare vizuală este ideal pentru noi aventurieri în lumea programării. Este recomandat pentru copii cu vârste între 7 și 11 ani, este distractiv, educativ și ajută copiii să creeze propriile povești digitale.

Acest curs transformă pasiunea pentru computer într-o oportunitate pentru viitor!

Programarea vizuală reprezintă cel mai simplu și interactiv mod prin care copiii pot crea animații, jocuri și programe.

Cu ajutorul cursurilor de programare vizuală Code School Clubs, cursanții învață conceptele de bază ale programării:

  • variabile,
  • condiții,
  • bucle,
  • funcții.

Cum se desfășoară un curs de programare vizuală pentru copii

Recomandăm cursul de programare vizuală celor care nu au mai programat niciodată sau cunosc doar câteva noțiuni de bază în programare. Cursul începe cu noțiuni introductive și devine mai complex pe măsură ce copiii avansează.

Copiii care participă pentru prima oară la un curs Code School Clubs, încep cu o ședință de evaluare gratuită. Trainerul va prezenta cum se desfășoară cursurile, va analiza nivelul copilului și va mentora apoi copilul având un scop clar – să îi ofere abilitățile de care va avea nevoie pentru a folosi timpul la calculator ca să își dezvolte competențe cheie pentru viitor.
Ce platforme folosim pentru a învăța copiii programare orientată pe obiecte

Cursurile Code School Clubs sunt aliniate planului de acțiune UE 2021-2027 pentru educația digitală, dezvoltând aptitudini și competențe digitale relevante:

cursuri de programare organizate pe tehnologii
o bună cunoaștere și înțelegere a tehnologiilor care necesită o utilizare intensivă a datelor, cum ar fi inteligența artificială (IA)
garantarea unei reprezentări echilibrate a fetelor și a tinerelor în studiile și profesiile din sectorul digital

Cu ajutorul trainerilor și programei Code School Clubs, cursanții își dezvoltă abilitățile într-un mediu relaxat, axat pe înțelegerea nevoilor fiecărui copil. În cadrul cursului de programare vizuală sunt folosite platforme precum Scratch, care oferă copiilor un mod interactiv și distractiv de învățare.
Cum înscrii copilul la cursul de programare vizuală

Înscrierea se face simplu, online. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere alăturat, iar noi te contactăm.

Știai că o bună parte din suma achitată de către părinți pentru cursurile de programare Code School Clubs contribuie la dezvoltarea competențelor digitale ale profesorilor din școlile de stat? Află aici despre Asociația Adfaber, aflată în spatele Code School Clubs.
Cerințe pentru participarea la cursul de programare vizuală pentru începători

Cei care participă la cursurile IT pentru copii de acasă, prin Zoom, au nevoie de conexiune la internet și laptop propriu.

Copiii care participă la cursurile de programare la sediu pot alege să vină cu laptopul personal sau să învețe folosind un laptop Code School Clubs.

Acest curs nu necesită cunoștințe anterioare despre programare.

Unde? Code School Clubs Constanța
Strada Eliberării 30A, Constanța 900233
+40 775 224 833

Detalii Curs programare vizuală

Durata curs: 6 luni
Organizare: săptămânal 1,5 – 2 ore
Varsta recomandata: 7-11 ani

Detalii Eveniment

Perioada:
29 Septembrie - 09 Octombrie 2022

Orasul:
Constanta

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Constanta!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL