S-a dat START înscrierilor la Shakespeare School Essay Competition – ediția #11!

Dacă ai între 11 şi 19 ani, eşti pasionat de Limba Engleză, o vorbeşti fluent, eşti creativ şi stăpâneşti bine arta argumentării, te aşteptăm să-ţi demonstrezi priceperea în cadrul Shakespeare School Essay Competition!

Este vorba despre cel mai mare Concurs Naţional de Eseuri în Limba Engleză, cu participare gratuită, organizat anual de  şi dedicat elevilor de gimnaziu şi liceu din toată ţara.

Concursul, aflat la cea de-a XI-a ediţie, se bucură de o mare popularitate în rândul tinerilor pasionaţi de limba engleză, anual fiind înscrise peste 4.000 de eseuri din toate judeţele ţării.

Competiţia este organizată pe două categorii de vârsta,  şi respectiv .

Cei care intră în competiţie pot câştiga premii în valoare totală de peste 5.000 de euro: doua tabere de limba engleză in Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi, dicţionare şi multe alte surprize.

Tema concursului: La ediţia din 2019, participanții sunt provocaţi să scrie un eseu original în limba engleză cu titlul „A World with NO Rules” (O lume fara reguli).

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

───────── ꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷꒦꒷ ────────

Participanţii îşi pot înscrie eseurile GRATUIT, online, pe  (sau copy în browser  ), la una dintre cele două categorii de vârstă,  ani sau

Termenul limită de înscriere în concurs este 31 martie 2019.

Juriul este format din profesorii Shakespeare School, care selectează cele mai bune, originale şi creative 30 de lucrări. Ierarhia finală a câştigătorilor este stabilită în urma unor scurte interviuri live, in limba engleză, cu finaliştii.

Premii și distincții și pentru profesori

Profesorul cu cei mai mulți concurenți înscriși va participa gratuit, ca însoțitor de grup, la o tabară de 2 săptămâni în Marea Britanie.

Toți profesorii de limba engleză din partea cărora se vor înscrie minimum 10 participanți la Shakespeare School Essay Competition 2019, vor primi un Certificat de Merit.

Trofeul Excelenței: Județul cu cel mai mare număr de participanți la competiție va primi Trofeul Shakespeare School Essay Competition.

Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 7 iunie 2019 la Bucureşti.

Concursul este inclus în Calendarul Activităților Educative al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Proiectul își propune să stimuleze gândirea creativă, spiritul de inovație, originalitatea și să motiveze tinerii să își perfecționeze limba engleză, oferindu-le totodată șansa unei experiențe unice, într-o tabară internațională de studiu.

“(…)Fiind o tabără internațională, am avut ocazia să realizăm schimburi culturale cu adolescenți din mai multe țări, rețeaua prieteniilor extinzându-se în final până în Portugalia, Turcia, Ghana, Ucraina, Rusia și China, plus multe alte state din care proveneau activity leaderii sau profesorii noștri. (…). Mulțumesc Shakespeare School pentru ocazia de a ajunge într-o asemenea tabără prin intermediul concursului “Shakespeare School Essay Competition”. La cât mai multe ediții! De asemenea, mulțumesc doamnei profesoare care ne-a însoțit și tuturor celor pe care i-am cunoscut pentru că au tranformat aceste două săptămâni într-un album de amintiri de pus la suflet”, a declarat Alexandra Tudorescu, câştigătoarea premiului I, categoria 15-19 ani, la ediţia din 2018 a Concursului.

Mai multe detalii despre temă, regulament și înscriere pe www.shakespeare-school.ro, secțiunea Competiții.

Shakespeare School Essay Competition este un proiect național, cu participare GRATUITĂ, deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 11 si 19 ani (clasele V-VIII si IX-XII). Concursul este organizat de Asociația Shakespeare School pentru Educație, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, și se adresează tuturor elevilor din România, pasionați de limba engleză și cu real talent la scris.

Organizator:

Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie, fondată în anul 2011, este o organizaţie nonprofit ce are ca misiune sprijinirea tinerilor talentaţi să îşi urmeze pasiunile prin perfecţionarea limbii engleze şi ajutarea copiilor cu oportunităţi reduse să se dezvolte şi să înveţe limba engleză. Printre proiectele Asociaţiei se numără burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creaţie având ca premii şcoli de vară în Marea Britanie, campanii în licee privind certificările internaţionale cât şi cursuri de engleză predate de peste 200 de voluntari copiilor din cele 30 de centre sociale partenere din Bucureşti şi alte oraşe ale ţării. Asociaţia promovează dezvoltarea tinerilor într-un mediu armonios, organizând şi ateliere de educaţie pentru părinţi.

Concursul Shakespeare School Essay Competition este unul dintre proiectele prin care Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie îşi propune să stimuleze gândirea creativă şi să motiveze tinerii din întreaga ţară să îşi perfecţioneze cunoştinţele de limba engleză. Motto-ul asociaţiei este “Limba engleză deschide oportunităţi” pentru că stăpânirea unei limbi de circulaţie internaţională poate face diferenţa în viitorul tinerilor, facilitându-le accesul spre o educaţie de calitate şi o carieră de succes.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm să revii!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU