Slime Făcut în Casă. Recomandare de Art & Craft de la Itsy Bitsy

Slime este una dintre cele mai la moda si mai distractive „jucarii” din lume la ora actuala. Ce este, de fapt? E o plastilina gelatinoasa si lipicioasa, in culori diverse, pe care cei mici nu vor sa o mai lase din maini odata ce o descopera.

Daca vrei sa te convingi de succesul pe care il poate avea un asemenea „aluat” ciudat, echipa Itsy Bitsy te invita sa-l prepari in propria bucatarie. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente:

  • 1/2 lingura de bicarbonat de sodiu

  • 1 lingura de solutie salina pentru lentile de contact

  • aprox 120 ml lipici lichid

  • colorant alimentar

Intra pe site-ul Itsy Bitsy pentru a descoperi si mai multe activitati in familie.

Amesteca intr-un castron lipiciul si bicarbonatul de sodiu. Adauga putin colorant alimentar, omogenizeaza amestecul, iar apoi adauga solutia salina pentru lentile de contact.

Amesteca in continuare, pana cand „aluatul” incepe sa se intareasca si devine tot mai greu de amestecat. Apoi scoate-l din castron si framanta-l bine cu mainile. Daca ti se pare amestecul prea lipicios ii mai poti adauga putina solutie salina pentru lentile de contact.

Il poti lasa chiar pe copilul tau (peste 3 ani) sa prepare interesanta plastilina gelatinoasa, dar supravegheaza-l in permanenta.

Vezi aici si un tutorial video pentru slime facut in casa.

DISTRIBUIE
GOKID este un calendar de evenimente si activităţi pentru copii si parinti. Zilnic venim cu recomandări utile pentru părinţi şi copii: locuri unde ieşim cu copilul, ateliere şi cursuri pentru copii, spectacole, activităţi în casa şi afară. Eşti organizator şi îţi doreşti ca şi evenimentul sau produsul tău să apară în paginile GOKID.ro? Scrie-ne la events [at] gokid [punct] ro şi găsim împreună cea mai bună cale de colaborare. Te aşteptăm!
Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu cele mai noi evenimente, cursuri şi locaţii pentru copii!

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL

NICIUN COMENTARIU

ADAUGĂ COMENTARIU