Sore, Gașca Zurli și magicianul Robert Tudor la Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii

Prima ediție a Zilelor Teatrului Muzical Ambasadorii, programată weekendul acesta la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor, promite să fie un eveniment de excepție, cu muzică bună, dans, magie și multă culoare.

Alături de soliștii și balerinii Teatrului Muzical Ambasadorii, pe scenă vor urca: îndrăgita artistă Sore, Gașca Zurli, magicianul Robert Tudor, precum și o parte din artiștii Teatrului “Stela Popescu”.

Laura Bretan, una dintre invitatele așteptate cu nerăbdare la eveniment, și-a anunțat recent indisponibilitatea de participare, în urma prezentării unor simptome specifice COVID-19.

Manifestarea se va desfășura după următorul program:

Sâmbătă, 2 octombrie 2021

Ora 17:00 – Fragmente din spectacolul de teatru-dans “Micul Prinț”, adaptare după povestea lui Antoine de Saint-Exupéry – Teatrul “Stela Popescu”
Ora 17:30 – “Prietenii lui Mozart” – pagini din creația mozartiană în interpretarea soliștilor și Ansamblului de balet al Teatrului Muzical Ambasadorii
Ora 18:00 – Recital Gașca Zurli
Ora 18:45 – Recital Sore

Categoria de vîrstă recomandată 3+

Duminică, 3 octombrie 2021

Ora 11:00 – Baletul “Frumoasa și Bestia” – adaptare după Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve, un spectacol ce aduce în fața publicului o poveste nemuritoare, transpusă în pași de dans într-un mod original de coregraful Valentin Stoica.
Ora 12:00 – “Adu magia în viața ta!” – Magicianul Robert Tudor

Categoria de vîrstă recomandată 3+

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate din rețeaua Ticketstore.

Conform legislației în vigoare, participarea la spectacole se va face cu respectarea tuturor măsurilor aflate în vigoare la momentul desfășurării evenimentului, dispuse de autorități prin hotărârile emise de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi de alte autorităţi cu atribuţii în domeniu.

Regulament acces în sala https://cutt.ly/5EYCbpk
cover-Frumoasa-1024x450 Cover-Gasca-Zurli-1024x449

Detalii Eveniment

Perioada:
02-03 Octombrie 2021

Orasul:
București

Detalii Locație

Palatul National al Copiilor

Oraș:
Bucuresti

Adresa:
Tineretului 8-10

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din București!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL