Șoricelul Bucătar. Spectacol muzical cu mascote, personaje și păpuși 2-12 ani

Acum ai ocazia să îți întâlnești pe cei mai faimosi șoricei,personajele favorite ale copiilor ,în cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii.

Șoriceii știu cât de important este micul dejun pentru a avea energie întreaga zi, așa că au pregătit pentru cei mici un spectacol muzical inedit.

Alături de cele mai îndrăgite personaje, veți învăța retete delicioase, transmise prin cântec, dans și veselie. O să fie dezvaluit și ingredientul magic, necesar oricărei rețete reușite.
Amplificăm misterul și cu un personaj pofticios, dar cam răutăcios care va fura tortul aniversar. Noroc cu catelusii care rezolvă problema și totul revine la normal în casa prietenilor noștri dragi!

Totul se termină cu un program special de dans, pe care actorii GoldenParty l-au pregatit pentru cei mici- Mini Disco.

Vă așteptăm cu drag la spectacol, să învățăm să gătim împreună pe ritmuri de dans și veselie!!

Durata spectacolului: 50 minute
Scenariul: Sabina Arsenie si Bogdan Tudor
Regia: Sabina Arsenie
Coregrafia: Rares Valea
Producător: Golden Party
Spectacol pentru audiență (2-12 ani)
Locația: Cinema Marasti ,Str Aurel Vlaicu 3 , Cluj
Data: Duminica 07.05.2023 ora 11:00


 RECOMANDARE


Rezervare/info: 0742.422.000
Preț bilet : de la 35 lei

IMPORTANT:

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet, doar copii de 1-18 luni au acces gratuit (însă nu au loc asigurat).
Accesul minorilor (0-18 ani) în locația evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).
Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ 20 de minute înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!
Atenție se fotografiază!
Prin cumpararea unui bilet, Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile în REGULAMENT ⬇

TOATE EVENIMENTELE


⚠️ GOKID.ro este portal de promovare de evenimente și activități pentru copii. În cazul anulării sau amânării evenimentelor recomandate responsabilitatea aparține organizatorilor. Vă rugăm să contactați organizatorii pentru confirmarea desfășurării evenimentelor la datele anunțate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim să vă bucurați de evenimente cât mai reușite!

Sursa: https://www.facebook.com/events/199782219522043

Detalii Eveniment

Data:
Duminică 07 Mai 2023

Program:
De la 11:00

Orasul:
Cluj-Napoca

Abonează-te la Newsletterul Gokid! Fii la curent cu evenimentele importante pentru copii din Cluj-Napoca!
DISTRIBUIE

EVENIMENTE SI ACTIVITATI LA CARE MERGEM CU COPILUL